Cine este Gabriela Dincă, al optulea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12. Andi Moisescu a apăsat pe butonul auriu

942

Gabriela Dincă, în vârstă de 10 ani, a cucerit juriu de la „Românii au talente” 2022, în ediția de vineri seara, 25 martie. Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinale. Fata a executat un număr de gimnastică impecabil.

Când avea 6 ani s-a dus la gimnastică ritmică. S-a hotărât să facă asta după ce a văzut gimnastica într-un desen și pe Youtube.

Gabriela a făcut 6 luni de performanță și nu i-a plăcut, profesoara ei era foarte dură. S-a reapucat după o pauză 6 luni, iar acum toată familia o susține. Tatal ei este director de transporturi, iar mama ei casnica si locuiesc in Bucuresti. Laura Dinca mai are 3 frati, dar doar ea danseaza.

„Sunt uimită! Sunt șocată… mi-a plăcut tot! Ce ai făcut tu mi-a fost rar dat să văd la Românii au talent”, a spus Andra.

„Un număr executat impecabil! Ai niște calități ieșite din comun față de alte gimnaste. Numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci și numărul ei perfect de 10”, a spus Mihai Bobonete

„Eu m-am gândit cum ar fi să o avem în față pe viitoarea Nadia. Și noi să nu știm … Dar dacă m-a surprins cu adevărat ceva este nivelul la care ai executat tot și grația pe care tu reușești să o exprimi la doar 10 ani. Noi nu trebuie să uităm vârsta ta”, a spus și Andi la Pro TV.

La final, juratul a chemat-o pe scenă pe Maria, fetița lui Mihai Bobonete, alături de care a apăsat Golden Buzz-ul, trimitând-o pe Gabriela direct în semifinale.

Cand ajunge mare, Laura vrea sa fie coregrafa si sa isi deschida o scoala de gimnastica. Mai mult, concurenta de la Romanii au talent a luat locul 5 la un campionat mondial.

”Mă numesc Dincă Georgiana Gabriela, am 10 ani și sunt din București. Fac gimnastică de la vârsta de 6 ani. Simt că asta trebuie să fac. Nu există cuvinte ca să pot să mă exprim, asta simt eu. Poți să transmiți o emoție fără vorbe, doar prin dans.

Mă antrenez foarte mult, trei ore pe zi, de luni până vineri. Când sunt la antrenament și dansez am o fericire în mine. Fac gimnastică și îmi place, așa îmi petrec copilăria, dar e foarte frumos. Eu aș vrea să ajung o gimnastă renumită și vreau să ajut România să fie cunoscută de cât mai mulți oameni.

Știu că avem un reper în România, pe Nadia Comăneci, dar eu chiar mi-aș dori să ajung cea mai bună gimnastă din România”,

Ceilalți jurați de la Românii au Talent 2022 au apreciat gestul lui Andi Moisescu de a apăsa Golden Buzz și au comparat-o pe Gabriela Dincă cu marea gimnastă a României, Nadia Comăneci.

La un moment dat în timp ce făcea niște elemente care m-au dus cu gândul la gimnastică m-am gândit cum ar fi să o avem în față pe viitoarea Nadia… dar dacă m-a surprins ceva cu adevărat este că nivelul la care execuți și grația pe care ai reușit să o exprimi la doar 10 ani este incredibil.

Aș vrea să invit o prietenă de-a mea, o cheamă Maria, care visează să ajungă tot gimnastă și dacă tăticul e de acord..”, moment în care Andi Moisescu și Maria, fetița lui Bobonete, au apăsat împreună Golden Buzz.

”Sunt uimită, sunt șocată să văd un asemenea copil în fața mea. Mi-am dat seama cât de mult muncești văzând ce performanțe faci pe scenă și cu toate astea văd un copil care știe să zâmbească, să de bucure de fiecare moment, de aplauze. Mi-a plăcut tot, de cum ai intrat, cum ai vorbit și ce ai făcut tu mi-a fost dat rar să văd aici la Românii au Talent”, a spus Andra.

”Gabi, am văzut un număr executat impecabil. Ai ceva calități ieșite din comun față de alte balerine, alte dansatoare, alte gimnaste e care le-am văzut până acum la Românii au Talent și trebuie să îți recunosc că numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci”, a spus Mihai Bobonete.