Zelenski nu a mai rezistat! Ce s-a întâmplat cu copiii săi

3.035

Dezvăluiri incredibile făcute de preşedintele Volodimir Zelenski! Se întâmplă asta chiar în propria familie, în mijlocul războiului.

Detalii incredibile chiar din familia preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski!: “Copiii mei ştiu cu siguranţă ce se întâmplă. (…) Se gândeau singuri la asta.“

Într-un interviu acordat pentru CNN, liderul de la Kiev a vorbit şi despre modul în care cei doi copii ai săi, o fată de 17 ani şi un băiat de 9 ani, văd actualul război din Ucraina, dar şi despre ce le-a spus el la început, ca tată, despre ororile evenimentelor ce au loc în propria ţară.

“Copiii mei ştiu cu siguranţă ce se întâmplă şi nu ştiu dacă este bine sau rău. Nu le-am explicat nimic copiilor mei.

Mi-au spus că în Ucraina este război şi în casa noastră trebuie să ne exercităm libertatea de exprimare, aşa cum o facem şi în ţara noastră, şi ei ştiu pentru ce luptăm. Înţeleg totul.

În primele câteva zile, nu am vorbit deloc despre asta în familia mea şi ei nu au pus întrebări. Se gândeau singuri la ce se întâmplă. Sunt mândri de Ucraina, foarte mândri”, a mărturisit Volodimir Zelenski la postul american CNN, potrivit Rador.

“Fiul meu este în viaţă, ceea ce înseamnă că un militar ucrainean îşi dă viaţa pentru asta”

Preşedintele Ucrainei a mai explicat că fata şi băiatul său cred în victoria Ucrainei, cred că binele va triumfa şi înţeleg că este nevoie pentru asta şi ca “oamenii buni” să se sacrifice.

El spune că nu le va interzice copiilor săi să vadă materiale cu ce au făcut militarii ruşi în ţara lor, pentru că simplul fapt că sunt acum în viaţă înseamnă că un militar ucrainean îşi dă viaţă în lupta cu invadatorii pentru ca asta să fie posibil.

“Copiii cred în victorie, dar nu cred în ea ca într-un joc, ca la fotbal, de exemplu. Nu se referă la victorie în termeni de „am ucis zece oameni din Rusia, iar ei au ucis cinci oameni din Ucraina”.

Nu, ei cred pur şi simplu că binele va triumfa. Poate părea un slogan, dar asta e. Şi pentru a învinge, oamenii buni trebuie să se sacrifice.

Din fericire, nu trebuie să explicăm nimic copiilor noştri; din fericire, au acces la foarte multe ştiri şi înregistrări şi cred că nu trebuie să le interzic copiilor să vadă înregistrări video cu ceea ce au făcut ruşii.

Fiul meu trebuie să fie conştient de astea, pentru că fiul meu este în viaţă, ceea ce înseamnă că un militar ucrainean îşi dă viaţa pentru asta”, a mai declarat, duminică, Volodimir Zelenski.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!