Lucruri din casa regretatei Stela Popescu, scoase la vânzare. Câți bani se cer pe ele

1.154

Stela Popescu a plecat dintre noi în urmă cu patru ani și a lăsat în urmă un gol imens. A fost una dintre cele mai mari artiste/actrițe ale țării, iar moartea ei fulgerătoare a îndurerat toată România.

În urma sa nu au rămas numai nenumăratele spectacole în care și-a ținut publicul cu sufletul la gură, ci și casa cu toate lucrurile strânse de-a lungul timpului. Acum, rudele regretatei artiste le-au scos la vânzare pe site-urile de profil.

Lucruri din casa Stelei Popescu, scoase la vânzare

Pe Olx a apărut un anunț de vânzare a unui set format din cinci scaune din lemn masiv, din colecția regretatei artiste Stela Popescu. Conform anunțului, scaunele sunt sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice, și picioare de tigru.

Au aparținut actriței care era o mare iubitoare de artă, în toate formele ei. Prețul solicitat este de aproape 1000 de euro, cu mențiunea că livrarea se face gratuit în toată țara.

Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate in stil Chippendalle, restaurate si retapitate cu motive vegetale specifice si picioare de tigru la Bavaria Kulturhaus zona Universitate traditiile nationale nu se pierd.

Setul a apartinut regretatei artiste Stela Popescu. Cu transport gratuit in toata tara, se arată în anunțul de vânzare de le Olx.

Ce avere a lăsat în urmă, regretata actriță Stela Popescu

Marea actriță Stela Popescu a fost găsită fără suflare, la data de 23 noiembrie 2017. Artista suferise un accident vascular cerebral. Fiica sa adoptivă a fost cea care a găsit-o căzută în casă, fără suflare. Se crede că Stela Popescu murise cu cel puțin 12 ore înainte de a fi descoperită. Toată averea artistei a rămas fiicei sale adoptive.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Stela Popescu a lăsat în urma sa un bloc cu trei etaje în București, estimat la cel puțin 500.000 de euro, vila din Crevedia, de 220.000 de euro, vila din stațiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, dar și o casă în centrul Bucureștiului, în valoare de peste 250.000 de euro, acolo unde artista a fost găsită fără viață. Artista mai avea un apartament pe Calea Moșilor, o casă pe Strada Thomas Masaryk, mai multe terenuri, dar și un cont cu 300.000 de euro.

Fiica adoptivă a Stelei Popescu nu i-a spus niciodată „mamă” artistei

Între Stela Popescu și Doina Maixmilian a existat o legătură specială, bazată pe dragoste și un respect deosebit. Actrița i-a lăsat moștenire fiicei sale adoptive toată averea sa, în ciuda faptului că aceasta nu a numit-o niciodată „mamă”. Motivul a fost explicat recent de aceasta pentru impact.ro, în cadrul unui interviu.

Doina Maximilian a fost adoptată de Stela Popescu pe când avea doar 13 ani și nu se bucura de grija părinților săi. În timp ce tatăl său a fost răpus de o boală cumplită, mama sa a preferat să-și refacă viața în altă țară și să nu se mai întoarcă niciodată acasă. Soarta i-a scos-o însă în cale pe actriță, care în acel moment abia se căsătorise cu Mihai Maximilian. Doina era nepoata bărbatului și era singură pe lume, așa că cei doi au decis să-i poarte de grijă.

Doina Maximilian a explicat motivul

Doina a mărturisit că i s-a adresat mereu actriței după prenume, iar în public prefera să-i spună „doamna Stela”. Acest lucru se datorează respectului pe care i l-a purtat mereu, mai ales că a fost singura care a luat-o sub aripa sa ocrotitoare când viața nu a fost atât de blândă cu ea.

„Când eram doar noi două, îi spuneam întotdeauna Stela. În rest, în public, atunci când o însoțeam în diverse evenimente, îi spuneam doamna Stela. În fața altora mi s-a părut mereu că asta e forma maximă de respect pe care i-o pot acorda. Și pe care i-o datorez până la sfârșitul vieții! Fiindcă a fost un mare privilegiu, fără egal, de a fi stat atâția ani în preajma ei și, ca atare, consider că și azi trebuie să o tratez cu modestia aferentă.

Iar Stela Popescu a înțeles, ca nimeni altcineva, dorința mea și a tatălui meu, Puiu Maximilian, de a ne alinia în spatele ei. Era forma noastră de respect și ea a înțeles și ne-a respectat această dorință de a sta în spatele ei. Lângă ea, dar totuși în spatele ei, dacă mă fac bine înțeleasă!”, a mărturisit fiica Stelei Popescu pentru sursa citată.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!