Primele imagini de la nunta lui Nicole Cherry și botezul fiicei sale. Ce rochie a ales artista

3.979

Zi mare pentru Nicole Cherry! Iubita cântăreață și-a botezat fetița și face cununia civilă, în aceeași zi.

Totul a fost deja pregătit până la ultimul detaliu, iar 300 de invitați sunt așteptați să le fie alături în aceste momente speciale. Pe contul de socializare al vedetei au apărut și primele imagini! Iată ce ținută a ales artista, dar și cum a ales să o îmbrace pe micuța Anastasia.

Creștinarea micuței Anastasia a avut loc, iar Nicole Cherry a postat mai multe imagini din timpul slujbei.

Fetița a fost îmbrăcată într-o rochiță superbă, de culoare albă, iar pe cap a purtat o bentiță. Florin a optat să se îmbrace cu o camașă albă, o pereche de pantaloni închiși la culoare și un sacou gri.

De asemenea, și nașa Mădălina Petre a purtat o rochie albă, la fel ca finuța sa, dar și ca viitoarea soție a lui Florin. A optat tot pentru un look cât mai natural, însă a atras atenția tuturor cu ținuta sa. Nașul, pe numele său Narcis Petre, a ales un costum albastru și o cămașă albă.

Ziua de 19 mai 2022 este extrem de specială. Cântăreața a ales să își creștineze fetița, dar să facă și cununia civilă, chiar în aceeași zi. Prietenii apropiați și familiile lor se vor bucura alături de cei doi proaspeți căsătoriți.

Pe contul de socializare al vedetei au apărut deja primele imagini. Nicole Cherry a ales să poarte în ziua cea mare, atunci când va spune cel mai sincer „Da!’ din viața ei în fața ofițerului de stare civilă, o rochie albă, dar a optat și pentru un look cât mai natural. Iată fotografiile postate de vedetă!

Nicole Cherry este în culmea fericirii!

Astăzi și-a botezat fetița, pe Anastasia, apoi se va căsători civil cu Florin, iubitul artistei. Cei doi vor spune „Da!’ în fața ofițerului de stare civilă și vor deveni, oficial, soț și soție. Totul a fost pregătit până la ultimul detaliu, iar peste 300 de invitați sunt așteptați să le fie alături în aceste momente importante.

Astfel, în ziua în care a devenit soția lui Florin, Nicole a ales să poarte o ținută albă, mai exact o rochie cu pene, un machiaj cât mai natural, iar părul a decis să și-l îndrepte.

Până la momentul actual, artista a postat și o fotografie cu săndăulețe fetiței sale, personalizate cu litera A, însă ținuta este cu siguranță una superbă!

Totodată, cei doi îndrăgostiți au parte de o zi excelenă astăzi, cu mult soare și voie bună. Locația este pregătită, decorațiuni impresionante cu flori sunt puse pe mesele invitaților, iar scena abia își așteaptă petrecăreții. Nume sonore din industria muzicală sunt pe listă, printre care Andra, Damian Drăghici, dar și Mălina Avasiloaie, și cu siguranță petrecerea va ține până dimineață.

Nicole Cherry, petrecere cu 300 de invitați

Petrecerea a avut loc într-un local din Bolintin-Vale, sala de evenimente care îi aparține familiei Bădălău: „eu zic că am făcut cele mai bune alegeri și după gustul nostru.

Noi suntem extrem de mulțumiți. Sunt mega entuziasmată. E cea mai frumoasă locație la ora actuală și am văzut multe. Avem invitate cam 300 de persoane. Vor fi emoții multe. Eu zic că o să fie super’, a declarat Nicole Cherry