Ce a facut cu cateva zile in urma mama care s-a aruncat cu copiii în brațe de la etaj în Timișoara

9.415

Centrul oraşului Timişoara a fost scena unei tragedii fără margini. Ca în fiecare zi, Iulia îşi ducea la grădiniţă cei doi copii, un băieţel de 3 ani şi o fetiţă de 6 ani.

Urma să se recăsătorească cu tatăl micuților. Însă într-o secundă totul urma să ia o întorsătură greu de imaginat.

Tânăra mamă în vârstă de 33 de ani a ales moartea alături de copiii săi, cu care s-a aruncat în gol dintr-un bloc din Timișoara.

Ea e mama care s-a aruncat cu copiii în brațe de la etaj în Timișoara

Cu cei doi copii în drum spre grădiniţă, Iulia s-a oprit în dreptul unui bloc de 10 etaje. Erau clipele dinaintea unui gest extrem. Locuitorii blocului i-au găsit pe cei trei pe caldarâm. Femeia şi băieţelul de trei ani au murit pe loc.

Fetiţa de doar 6 ani încă mai prezenta semne vitale în urma impactului. Medicii au sperat ca măcar ea să fie salvată. Din nefericire, au declarat decesul ei după mai bine de o oră în care au resuscitat-o.

Despre Iulia s-a aflat că era absolventă a facultăţii de Psihologie. Nimic nu avea să anunţe tragedia. Cu doar câteva zile în urmă depusese actele de căsătorie cu tatăl copiilor. Urma să-i spună „da” aceluiaşi bărbat de care divorţase.

Cât despre locul în care a ales să recurgă la gestul extrem, administratorul susține că ușa care permite accesul pe bloc era încuiată. Acesta a mărturisit că nu își poate da seama cum a putut urca pe imobil, potrivit Antena 3.

Tatăl copiilor, chemat în țară pentru a-și înmormânta familia

Femeia era divorţată de tatăl copiilor, dar urma să se recăsătorească cu acesta. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, se afla în Austria în momentul producerii tragediei, el fiind plecat acolo la muncă.

Tatal celor doi copii a aflat despre nenorocire chiar de la politiști. Bărbatul în vârstă de 36 de ani se afla în Austria, la muncă, potrivit Opinia Timișoarei. În scurt timp avea în plan să se intoarca in tara pentru a se recasatori cu mama micutilor.

Cei doi divortasera in urma cu mai multa vreme, femeia a incercat sa-si refaca viata alaturi de alt barbat. Însă, după un timp, si-a dat seama ca inca il iubeste pe cel cu care avea copiii.

Chiar au depus actele la Primaria Timisoara in 19 aprilie, iar peste numai cateva saptamani trebuiau sa se întoarcă în fața ofiterului stării civile.

Acum, însă, tatăl copiilor se întoarce la Timisoara pentru a se ocupa de inmormantarea celor trei.

Se pare că femeia a reușit să intre cu copiii în blocul de pe care s-a aruncat după ce a mințit o bătrână locatară care se afla acolo să-i deschidă ușa spunând că și-a uitat cartela de la interfon în casă.

Lângă trupul neînsuflețit al băiețelului a fost găsită o jucărie pe care micuțul o avea cu el.

“Am ajuns aici și am intrat să îmi iau ceva din mașină și o femeie de la etajul 7 să sun la 112 pentru că sunt 3 oameni pe jos. Am făcut doi pași de la mașină până în fața blocului și am văzut că persoanele sunt inconștiente și am sunat imediat la 112, fără ezitare.

Nu m-am apropiat foarte tare, am văzut că sunt inconștiente și am sunat după ajutor”, le-a declarat jurnaliștilor persoana care a sunat la numărul de urgență.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș au anunțat că au fost informați de tragedie în jurul orei 10 și că au trimis la fața locului patru echipaje SMURD.

Atunci când au ajuns la fața locului, femeia și băiețelul de trei ani își pierduseră viața, din cauza leziunilor suferite.