Fiica lui Cătălin Crișan îi dă o lecție importantă artistului, la 7 ani după ce acesta a divorțat de mama ei și s-a recăsătorit de încă două ori. Daria tocmai a făcut anunțul, oficial!

Fiica lui Cătălin Crișan a intrat la facultate. Daria și-a actualizat contul personal de Facebook, unde a anunțat că a a fost admisă la Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila. La 19 ani, tânăra este pasionată de teatru și modeling, dar și-a ales una dintre cele mai grele meserii.

Fiica lui Cătălin Crișan a intrat la facultate

Daria Crișan a absolvit Liceul Gheorghe Şincai din Capitală și a intrat imediat în lumea teatrului și a modelingului. În timpul liber, face câte puțin din tot ceea ce îi place: e cântăreață, actriță și model. Tatăl ei, faimosul cântăreț Cătălin Crișan, trebuie să fie foarte mândru, mai ales după ce Daria a fost admisă la Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila.

Tânăra și-a actualizat statusul pe Facebook și a anunțat că urmează să se pregătească pentru cariera de medic, iar cei care o urmăresc pe rețeaua de socializare au felicitat-o și i-au urat succes. Postarea Dariei a strâns peste 300 de aprecieri și zeci de comentarii.

Felicitări, Daria! Să te bucuri din plin de anii de facultate!”, i-a scris o prietenă, în timp ce o altă urmăritoare a comentat: „Felicitări, Daria! Mă bucur din tot sufletul pentru această mare realizare! Te îmbrățișez cu toată dragostea și îți urez să devii un medic de mare succes.”

Tatăl Dariei este Cătălin Crișan, celebrul cântăreț de muzică ușoară românească. El a făcut Școala populară de Artă din București și Facultatea de teatru și a debutat în 1987 în cadrul Concursului de creație și interpretare a muzicii ușoare românești de la Mamaia. A fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat după 14 ani de căsnicie. Împreună au doi copii, pe Daria și pe Andrei.

Ți-a plăcut articolul? Dă un LIKE și SHARE prietenilor tăi
Loading...
Loading...