Gestul pe care Andi Moisescu l-a făcut pentru Olivia Steer, după 17 ani de căsnicie. Mulți s-au intrebat cum rezistă impreună. Ea a fost cea care a făcut totul public

1.125

Andi Moisescu a facet un gest de-a dreptul emoționant pentru soția sa Olivia Steer.

Aceștia formează unul din cele mai longevive și iubite cupluri din România. Andi și Olivia au încercat mereu să își țină viață privată departe de ochii curioșilor.

Numele soției lui Andi Moisescu a fost mai mereu legat de subiecte controversate, precum cele antivaccin.

Amintim că Olivia Steer, jurnalist de profesie, a împărțit lumea medicală în două tabere, în urma declarațiilor făcute despre vaccinuri și cancerul la sân.

„Soția mea nu a fost subiectul unor controverse. Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”, a spus Moisescu.

Andi Moisescu, gest emoționant pentru Olivia Steer

Andi Moisescu și Olivia Steer au împlinit 17 ani de când s-au căsătorit și au împreună doi copii frumoși. Pentru a marca acest moment, soția prezentatorului de la Pro TV a împărtășit de data aceasta o imagine care i-a lăsat fără cuvinte pe fanii săi.

Cei doi au devenit soț și sotie în 2004. La petrecerea pe care au avut-o, Andi Moisescu i-a cântat Oliviei piesa „Wonderful tonight’, o melodie dragă sufletului lor și apoi s-au distrat pe cinste alături de invitați. Muzica de la petrecere i-a fost asigurată de Leo Iorga și de regretata Cornelia Catanga.

Olivia Steer a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare un buchet mare de flori pe care l-a primit de la soțul ei cu ocazia aniversării lor.

„17 ani după’, a scris Olivia în dreptul fotografiei.

Andi Moisescu a dezvăluit secretul căsniciei lor. Prezentatorul TV a mărturisit că totul stă în respect și înțelegere.

„Cred că sunt aceleași de când lumea. Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva”, a declarat Andi Moisescu

Andi Moisescu se consideră un tip romantic

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt extrem de fericiți împreună, mai ales de când în viața lor au apărut și cei doi copii pe care i-au crescut departe de ochii curioșilor.

Juratul de la Românii au talent mărturisește că este un bărbat romantic și o dovedește. Vedeta de la Pro TV și-a surprins soția cu un buchet impresionante de flori, iar Olivia Steer a profitat de ocazie, l-a fotografiat și a publicat imagine pe Instagram.

„Cred că sunt romantic, da. Sau cel puțin așa îmi place să cred. În momentul în care suntem doar noi între noi, ca să spun așa… fac gesturi romantice. Dar gesturile romantice țin foarte mult de intimitatea noastră.”, spunea Andi Moisescu, în urmă cu ceva timp.

Andi Moisescu este printre cei mai cunoscuți bărbați din țară. Toată lumea îl cunoaște pe Andi Moisescu și îl apreciază pentru umorul și ironia lui de care dă dovadă ori de câte ori apare la televizor. De mai bine de 30 de ani ne încântă cu aparițiile sale și toți se întreabă cum de încă este la ProTV.

El a început să lucreze pentru Adrian Sârbu în vara anului 1001, la Radio Pro Fm, iar din 1996 la Pro TV. În toți acești ani a primit o mulțime de oferte de reprofilare și de schimbare a postului TV, proiecte interesante și de succes, dar niciodată nu s-a gândit să plece.

Andi Moisescu este de părere că emisiunea lui se potrivește cel mai bine la postul ProTV și niciodată nu s-a gândit să facă vreo schimbare.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!