Fiica lui Mihai Gâdea a moștenit frumusețea de la mama sa. Cine este misterioasa Agatha Kundri Memete, soția realizatorului de la Antena 3

1.632

Două femei fermecătoare are Mihai Gâdea în familie. Pe soția sa, Agatha Kundri Memete, și pe fiica lor, Karina Maisha, care va împlini 20 de ani în luna august.

Tânăra cu voce suavă a lansat de curând videoclipul piesei “Start”, iar feedback-ul este pozitiv. Dacă vă întrebați de unde a moștenit Karina fumusețea și eleganța, iată răspunsul: de la mama ei.

Cine este Agatha Kundri Memete, soția lui Mihai Gâdea

Agatha Kundri Memete este fiica pastorului adventist Pavel Memete, din Timișoara, și spre deosebire de soțul ei, Mihai Gâdea, ea are o meserie care necesită discreție.

Agatha Kundri Memete este „consilier pentru dezvoltare personală, psiholog psihoterapeut integrativ, sociolog în profilul sociopsihopedagogie”, după cum ea însăși se prezintă pe site-ul clinicii de terapie.

Agatha Kundri Memete este o prezență discretă atât pe rețelele sociale, cât și la evenimente. Dar nu a omis să își laude fiica, pe Karina Maisha, și să îi distribuie acesteia, pe pagina de Facebook, videoclipul nou lansat.

„Sunt atât de mândră! Viitorul aparține celor care cred în frumusețea visurilor lor”, a scris Agatha Kundri, lângă videoclip.

Fiica lui Mihai Gâdea a moștenit frumusețea de la mama sa

Agatha Kundri, femeia pe care Mihai Gâdea o iubește de mai bine de două decenii, este și proprietara unei grădinițe din Capitală. Iată cum se prezintă ea pe site-ul clinicii unde oferă consiliere și ședințe de terapie.

„Sunt propriul meu puzzle. Nu știu numărul de piese, dar știu că ele sunt împrăștiate în toată lumea. Viața îmi este o călătorie pentru a descoperi și a întregi piesă cu piesă harta către Adevărul ființei mele, către sufletul meu.

Am fost creați pentru a fi una cu Creatorul și sunt convinsă că potențialul nostru ca ființe umane este departe de închipuirile noastre. Am cunoscut strălucirea și măreția vieții, prin cele două coordonate, pacea și iubirea, într-un grafic care se numește fericire.

Îmi iubesc aproapele, cum mă iubesc pe mine și încerc să fiu o văpaie de lumină în întunericul lumii, fie că sunt înconjurată de oameni, fie că sunt doar „eu cu mine.”

Sunt cine sunt, ce am realizat și ce iubesc. Sunt ce am văzut, pe unde am fost și pe cine am întâlnit.

Fiecare suflet cunoscut poate deveni o piesă din viața mea, așa cum eu pot fi o piesă din viața lui. Așa cum pot fi o piesă și din viața ta. Piesa care te-a ajutat să realizezi ce imagine descoperă jocul tău de puzzle”.