Carmen Harra prevede că soarta României se va schimba din cauza conflictului dintre Rusia și Ucraina: “Vor fi multe pierderi de vieți omenești!”

7.768

Carmen Harra a fost cea care a anticipat conflictul dintre Rusia și Ucraina.

Celebrul psiholog și terapeut din America a povestit ce înseamnă acest război și cum se va termina!

Carmen Harra, despre soarta României

Întrebată dacă va exista sau nu un război și ce părere are despre asta, Carmen Harra a prezis că războiul nu se va termina tocmai bine pentru ruși!

“Războiul a început deja! Eu l-am anticipat de acum câteva luni. Vorbeam în anumite emisiuni, acum o lună și ceva, că Rusia va ataca Ucraina. Deși multă lume a contestat acest lucru, eu am fost sigură că acest lucru se va întâmpla și iată că se întâmplă în „real time” (N.R.: în timp real). Și asta din nefericire nu arată deloc bine și va produce multe probleme. Vor fi multe pierderi de vieți omenești!

În România însă nu văd să avem de suferit din asta, lupta este între Rusia, Ucraina, vor să ia și Moldova și probabil Georgia. Nu se termină bine pentru ruși, până la urmă. Dar se va amplifica și starea generală de spirit va fi foarte proastă.

Este ceva ce nu s-a mai văzut de la al Doilea Război Mondial și bineînțeles că toată lumea o să stea într-o stare neplăcută de panică. În ceea ce privește însă România, am spus că sunteți protejați”, ne-a prevenit Carmen Harra, care acum lucrează la o nouă carte și are propria ei emisiune de radio, în fiecare vineri, la stația ABC.

Carmen Harra a declarat că ruşii se vor delimita de liderul de la Kremlin, care nu va mai avea nici măcar sprijinul oamenilor din jurul lui.

Eu zic, Putin, în mintea lui, este cred că cel mai machiavelic care a existat vreodată, el are intenții foarte serioase. El nu are treabă cu România, e părerea mea personală, a precizat Carmen Harra.

„Rușii, încet încet, se vor da deoparte, el amenință cu arma nucleară dar, să nu uităm că trebuie doi oameni să apese pe buton iar acești doi oameni, nu numai că nu vor apăsa pe buton, probabil că vor face tot posibilul să îl elimine.

El nu va mai fi la conducere Rusiei, pe parcursul acestui an vom știi cu exactitate când și cum, dar vom scăpa de el până la urmă pentru că la ora actuală este cel mai periculos om din istoria omenirii, pentru că are armă nucleară și este psihopat!

Fiind psihopat nu are nimic bun în sufletul lui și nu are nicio dorință de a-i salva pe cei din jur și nu îl interesează de suferința oamenilor. Este catastrofal ce se întâmplă!”, a spus Carmen Harra, conform Click!.

Carmen Harra reconfirmă profeţiile sumbre: „Războiul va dura, planul este diabolic. Putin va ataca o ţară NATO”

Celebra clarvăzătoare crede că Vladimir Putin are complexe de inferioritate şi că are trăsături de psihopat, pe care nu îl interesează nimic, doar puterea absolută.

„Am vorbit de mai bine de un an despre aspectul numărul 1 care definește 2022, anul în care capetele politice de ani de zile vor cădea. Capul lui Putin va cădea, deci acest război îl plătește cu președenția lui, cu capul lui.

După părerea mea, Putin este un om care suferă de niște complexe de inferioritate, așa, ca psiholog, analizându-l și ajuns la această dorință acerbă de putere de ani de zile a devenit într-un fel un pic de psihopat.

El nu mai are compasiune, nu mai are iubire pentru oameni, nu-l mai interesează, minte, nu te poți baza pe cuvântul lui, nu este un lider pe care să îl intereseze ce se întâmplă în lume, de fapt nu îl interesează decât de puterea lui, este megaloman!”, a mai spus Carmen Harra.

Ea a precizat, totuși, că războiul va avea efecte economice la nivel global, iar inflația va atinge cote la care nu a fost poate niciodată în istoria lumii.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!