Liviu Vârciu ne atenționează cu privire la prețurile de la malul mării. Ce sumă fabuloasă a plătit pe o friptură

643

Liviu Vârciu, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din țara noastră a fost de curând într-o escapadă la malul mării, în Constanța. Acesta a rămas șocat atunci când a primit nota de plată! Iată ce sumă fabuloasă a plătit pe o friptură!

Ce sumă a plătit Liviu Vârciu pe o friptură la restaurant

Liviu Vârciu a cheltuit pe o singură masă în oraș, mai exact la malul mării, 1900 de lei. Atât l-a costat o porție de friptură de vită japoneză. Suma aceasta l-a făcut pe prezentator să își iasă din minți!

„Cât am înjurat, nu vreau să zic unde am fost. Am fost la Constanța, era unul cu un grătar în față, cu niște vită. De vita japoneză știam că nu ai cum să te apropii că e scumpă. I-am zis să ne taie și nouă, eram șase persoane.

Eu cu finii mei și niște prieteni. I-am spus să ne taie și nouă, au fost șase porții. M-am gândit cât să coste, că era 45 lei//100 de grame. 19 milioane am dat, vă dau cuvântul meu de onoare. Am nota de plată!, a spus acesta la un post TV.

Liviu Vârciu și Anda Călin au o frumoasă poveste de dragoste

Liviu Vârciu și Anda Călin au deja o relație îndelungată, însă nu și-au unit încă destinele. Cei doi erau necăsătoriți când au decis să dea viață unei minuni, prima fiică a lor. Acum sunt și părinții unui băiețel. Deși relația lor a fost presărată de împăcări și despărțiri, acum sunt împreună și sunt foarte fericiți, chiar și fără nuntă.

„O dată ce ai doi copii… Am tot vorbit chiar înainte de a face primul copil, dar de fiecare dată s-a întâmplat ceva. Am aflat că sunt însărcinată, am avut o preconcepţie de a face nuntă gravidă, după care am vrut să mă axez pe fetiţă, a venit pandemia.

Însă acum nu mi se pare o necesitate într-o relaţie. Când va fi, nu va fi ceva extravagant, va fi doar pentru noi şi atât”, a povestit iubita acestuia, Anda Călin.

Ce i-a spus Liviu Vârciu soției sale

Liviu și-a supărat soția făcând o glumă proastă la adresa ei. Anda Călin a reacționat imediat și i-a dat un pumn cu mănușa de box. Artistul a recunoscut că nu a fost deloc amuzant cu gluma lui și a încercat să o împace pe soția lui.

Vârciu testa un filtru de pe Instagram când în cadru a apărut soția lui, moment în care el i-a spus că nu e atât de frumoasă pe cât credea că este. Trebuie să scap de filtrul ăsta, nu se poate așa ceva. Mă obișnuiesc cu mine așa… Nu ești atât de frumoasă, stai liniștită, că nici eu nu sunt, a fost replica lui Liviu Vârciu pe Instastory.

Ce i-a spus Liviu Vârciu soției lui. Anda a reacționat imediat! “Nu știe de glumă”. Anda a reacționat imediat și i-a aplicat lui Liviu Vârciu un pumn cu mănușa de box, făcându-l pe acesta să spună că nu e de glumit cu ea.

Artistul a recunoscut că a făcut o glumă proastă și că de fapt, soția lui chiar este o femeie frumoasă, chiar cea mai frumoasă femeie din viața lui. Doamna m-a scos la interval, că nu știe de glumă. Am zis și eu o glumă. Proastă, e adevărat, că dacă îi pun filtru, e mai frumoasă decât e ea în realitate, dar, de fapt, ea e cea mai frumoasă, pentru că de 6 ani nu e nimeni, decât tu, a spus Liviu.

Liviu Vârciu și Anda Călin, vacanță în Monaco

Liviu Vârciu și Anda Călin au petrecut timp frumos în vacanță în Monaco. Artistul a avut grijă să fie activ și pe rețelele de socializare, postând din când în când, câte ceva pentru urmăritorii săi. Liviu și-a obișnuit fanii cu stilul său plin de umor și recomandările spumoase pe care le face. În acest sens, el le-a spus celor care au de gând să meargă în vacanță în Monaco, să nu se atingă de minibar, pentru că altfel vor rămâne instant fără bani.

Un singur lucru nu trebuie să faceți când sunteți în Monaco, într-un hotel. Să nu faceți greșeala să deschideți minibarul. Gata, acasă! S-au terminat banii, mergem acasă, a spus Vârciu. Liviu Vârciu și Anca Călin sunt împreună de șase ani timp în care au devenit părinți de două ori. Artistul vorbește numai în termeni laudativi despre soția lui și spune că este cea mai bună femeie din viața lui.