Fiul lui Piedone, mesaj emoționant: “Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău”

601

Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone și deputat PSD, a transmis un mesaj de susținere pentru tatăl său, condmnat, joi, difinitiv în dosarul Colectiv.

Mesajul a fost transmis pe Facebook, unde fiul edilului a adoptat celebra poreclă a tatălui său, care primarului i-a deveit oficial nume.

“Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE!

Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept! Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut!

Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți? Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate!”, a scris deputatul pe contul de Facebook Vlad Popescu Piedone.

El i-a transmis tatălui său că îi poartă cu mândrie numele.

“Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu!

Tu să fii puternic, așa cum știm că ești! Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând!Tată, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!”, a încheiat deputatul.

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv, s-a predat, joi, la Secţia de Poliţie din Bragadiru, după care a fost dus la Penitenciarul Rahova.

Potrivit deciziei instanţei, Piedone a fost condamnat la patru ani închisoare pentru o infracţiune de abuz în serviciu, în legătură cu autorizaţia emisă de Primărie pentru clubul Colectiv şi achitat pentru altă infracţiune de abuz în serviciu.

Cristian Popescu Piedone, mesaj halucinant în drum spre pușcărie

„Piedone merge la pușcărie nevinovat! Adevărații vinovați pentru tragedia Colectiv sunt liberi! Zilnic mi-au picurat amar și boală în trup și în familie! Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să le ajute Dumnezeu.

M-au vânat pe unde m-au prins. Că i-am deranjat, că le-am stricat pușculițele…Rămâneți cu bine, oameni buni! (…) Eu merg acum unde mă azvârle statul meu cel românesc! Dumneavoastră, cetăţenilor din Sectorul 5, vă doresc sănătate şi fericire!

Povestea noastră se opreşte aici, din păcate. A fost frumos, atât cât ne-au permis, atât cât ne-au lăsat… ! Am dovedit, împreună, că prin muncă se pot face lucruri bune pentru comunitate! Am crezut în visuri, am împlinit visuri! Am dovedit că putem face imposibilul… posibil!

Vă iubesc! Să ieşiţi la vot când vor fi alegeri! Să vă alegeţi un primar drept, care să vă respecte! Un primar demn şi muncitor, care să vă merite! Cu multă dragoste, Piedone”, a fost mesajul lui Piedone, publicat pe Facebook.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!