Cum arata Brigitte Macron in tinerete! E mai mare cu 25 de ani decât presedintele Frantei

8.182

Emmanuel Macron a fost reales in pozitia de presedinte a Frantei. Liderul de la Paris are o relatie extrem de sudata cu sotia sa, Brigitte, iar povestea lor este demna de scenariul unui film de la Hollywood.

Cei doi sunt impreuna de 14 ani, de pe vremea cand presedintele Frantei era doar un adolescent.

Președintele în funcție, Emmanuel Macron, a reușit să se impună în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale franceze în fața candidatei de extremă dreaptă, Marine Le Pen. Numărătoarea oficială a voturilor s-a încheiat.

Nu toată lumea știe povestea neobișnuită de dragoste dintre Emmanuel Macron, președintele Franței, și soția lui Brigitte. Cei doi s-au cunoscut pe când el avea numai 16 ani, dar s-au îndrăgostit nebunește unul de altul.

Brigitte Macron, din tinerețe și până acum, a dus o viață plină, comparabilă cu o carte savuroasă și mereu imprevizibilă. Fiind cu 25 de ani mai în vârstă decât soțul ei și având un trecut controversat, prima doamnă a Franței și-a văzut viața analizată minuțios în presă, la TV, pe rețelele sociale sau la colțul străzii, în cei 5 ani de când Emmanuel Macron este președinte.

Tânărul Emmanuel era foarte inteligent și prefera să-și petreacă timpul liber în bibliotecă, în timp ce colegii lui stăteau pe terenul de fotbal. Așa se face că, atunci când profesoara de teatru a avut nevoie de ajutor pentru a rescrie o piesă, el a fost cel care s-a oferit să ajute.

Cei doi au avut ocazia să se cunoască mai bine și nimeni nu a putut sta în calea relației lor, nici măcar părinții lui Macron, care au fost uimiți și furioși.

Preşedintele Franţei a cunoscut-o pe soția lui când avea doar 16 ani, iar ea îi era profesoară. Adolescentul Macron a participat la un curs de teatru, la care profesoară era nimeni alta decât Brigitte, care la acea vreme era căsătorită și avea trei copii.

Pasiunea lui Macron a început să crească din ce în ce mai mult pentru profesoara lui, astfel încât la vârsta de 17 ani el i-a spus că o să se căsătorească cu el.

”La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus: Orice vei face, eu o să mă însor cu tine”, a declarat soția lui Macron.

Emmanuel Macron era doar un adolescent, iar Brigitte Macron avea 40 de ani. Părinții lui Macron i-au interzis profesoarei să se mai vadă cu fiul lor, măcar până acesta împlinește 18 ani.

”Ne sunam mereu unul pe altul, petreceam ore întregi la telefon”, povestea actuala Prima Doamnă a Franței.

Despre soțul ei, Brigitte Macron spune că nu a fost un adolescent ca oricare și că avea o maturitate în gândire. ”Nu era un adolescent. El avea relaţii de egalitate cu adulţii”, spune Brigitte Macron.

Președintele Franței a declarat că soția lui i-a fost alături mereu și datorită ei este în poziția în care se află acum. ”Îi datorez foarte multe, pentru că ea m-a făcut ceea ce sunt acum. Dacă voi fi ales – pardon, când vom fi aleşi – ea o să fie acolo lângă mine”, spune Emmanuel Macron despre soția lui, mai în vârstă cu 25 de ani.

Ea s-a născut sub numele de Brigitte Marie-Claude Trogneux, într-o familie selectă, în orașul Amiens.

Părinții ei erau proprietari ai faimoasei companii Chocolaterie Trogneux (în prezent cunoscută sub numele de Jean Trogneux), fondată în 1872 la Amiens.

Așadar, în tinerețe, Brigitte Macron n-a dus lipsă de nimic și a avut drumul pavat către…nu, nu stele. Brigitte a ales să fie profesoară – lucru care avea să-i schimbe complet destinul.

Actuala primă doamnă a Franței a predat literatura la Colegiul Lucie-Berger din Strasbourg. Ulterior, în anii ’90, Brigitte a predat limbile franceză și latină la Liceul la Providence din Amiens.

În 2019, Brigitte Macron anunța că revine la meseria de profesoară. Aceasta urma să predea într-o suburbie a Parisului. Prima doamnă a Franței declara la acea vreme că are multe „emoții” înainte să revină la catedră.

Deși este la o vârstă rezonabilă, Brigitte Macron este „într-o formă excelentă”, cel puțin așa susținea fostul președinte al SUA, Donald Trump.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!