Horoscop Urania pentru perioada 11-17 iunie 2022. Fecioarele vor avea un plus de fantezie, iar zodia balanță va avea o legătură puternică

3.413

Horoscop Urania pentru perioada 11-17 iunie 2022.

De ce trebuie să te ferești în săptămâna 11-17 iunie și ce probleme medicale pot să apară.

Stelele arată că Fecioarele vor avea un plus de fantezie, iar zodia balanță va avea o legătură destul de puternică. Previziuni complete Urania.

Află ce te așteaptă în săptămâna 11-17 iunie 2022 de la cel mai cunoscut astrolog din România.

Zodia Berbec

Astrologul scoate în evidentă că berbecii vor susține cu succes diferite dezbateri, interviuri și examene. Stelele mai arată că acest nativ poate obține câștiguri mici sau modeste datorită faptului că înțeleg foarte bine realitatea în care trăiește.

Verificarea detaliilor, atenția și supravegherea unei activități îi poate feri de probleme financiare.

Zodia Taur

În această perioadă, taurii rămân activi și atracția pentru o persoană îi va schimba foarte mult. Urania menționează că vor apărea activități cerebrale și asupra psihicului, astfel, amplificând diferite stări.

Este o săptămână în care acest nativ are o atitudine mai diferită și nu pot prevedea acțiunile lui.

Zodia Gemeni

În această săptămână, gemenii vor avea un sentiment de nesiguranță față de unii șefi sau colegi pe care în ultimul timp nu se pot baza.

Astrologul subliniază că acest nativ va găsi un remediu mai puțin convențional care să stabilizeze organismul sau chiar să elimine un disconfort fizic.

Zodia Rac

Urania menționează că în această perioadă relațiile de prietenie pot fi extrem de frumoase și profitabile.

Dar din punct de vedere afectiv, lucrurile nu stau chiar atât de bine, întrucât racii pot fi cuprinși de amintiri, tristețe, gânduri, nedumeriri și întrebări importante, dar fără un răspuns concert.

Zodia Leu

Astrologul spune că în această săptămână sunt posibile o serie de evenimente, inde leii vor cunoaște persoane importante și influente prin statut sau rangul social.

Toate conversațiile și cunoștințele din aceasta perioada vor fi extrem de utile în viitor, când vor fi pregătiți să facă un pas important.

Zodia Fecioară

Urania spune că fecioarele vor avea un plus de fantezie, imaginație și curaj. De asemenea, vor avea parte de informații importante pentru cariera lor.

Aceasta le va permite să aprofundeze sau să consolideze domeniul profesional. Iar dialogurile ocazionale îi aduc noutăți bune și rele.

Zodia Balanță

Astrologul menționează că în această săptămână, zodia balanță va avea o legătură destul de puternică cu instituțiile statului sau chiar o să se deplaseze personal pentru a depune acte sau a susține un interviu.

De asemenea, pot face mai multe drumuri pentru a verifica dacă lucrurile corespund cu ceea ce au auzit.

Zodia Scorpion

Urania scoate în evidentă că luna va fi în tranzit prin zodia scorpionului și le va aduce o stare specială de spirit: intuiție, mai multă sensibilitate, capacități telepatice și subtilitatea în gândire.

Toate aceste lucruri îi vor ajuta să facă față discuțiilor în contradictoriu, susținerea unui proiect sau semnarea unui contract.

Zodia Săgetător

În această perioada, săgetătorii sunt marcați de trăiri speciale, care nu sunt rostite cu voce tare. Aceste emoții îi fac să-și reformuleze atitudinea fata de unii oameni și de viață.

De asemenea, aceasta săptămână este despre refuz, reticență, neîncredere și detașare.

Zodia Capricorn

Urania scoate în evidență că în această perioadă, capricornii își vor arată nesiguranța într-o poveste de dragoste sau chiar prieten.

Acest nativ va fi cuprins de dezamagire, îndoială, îngrijorare și bănuială. Astrele arată că acest nativ poate face gesturi frumoase sau pot încerca să consolideze o relație.

Zodia Vărsător

Vărsătorii se tem în această săptămână să nu exagereze, să nu deranjeze sau de a nu supăra unele persoane cu care are o relație destul de bună.

De asemenea, este o perioadă pentru dialoguri simple și oneste, care au scopul de a clarifica unele probleme sau neînțelegeri.

Zodia Pești

Urania menționează că în aceasta perioadă, peștii pot avea momente de stres, mai puțin motivate sau care vin din limitele impuse de organism.

Pe parcursul săptămânii acest nativ se va menține dinamic, în special din punct de vedere financiar. Vor câștiga mai mulți bani din munca proprie și cinstită.