Fetița Biancăi Drăgușanu, Sofia, este copia fidelă a mamei ei!

6.799

De-a lungul timpului, s-a spus că fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav este copia fidelă a tatălui ei, însă, atitudinea seamănă cu cea a mamei. Micuța Sofia a fost surprinsă în cele mai recente imagini!

De curând Bianca Drăgușanu a fost cu micuţa Sofia într-una dintre destinațiile ei preferate de vacanță, Dubai. Acolo, cele două au ieșit la plajă „ca fetele” și au petrecut timp de calitate împreună.

Fetița Biancăi Drăgușanu, poate fi numită „divă” la 6 ani.

Micuţa Sofia, în vârstă de 6 ani, este deja o domnișoară foarte cochetă. În cele mai recente imagini se observă cum a împrumutat din gesturile mamei ei, dar și din felul ei de a poza.

Sofia apare îmbrăcată într-un costum de baie colorat, format din două piese. Micuţa pare a fi foarte sigură pe ea în fața camerei de fotografiat şi cu o atitudine pe măsură. Fetiţa îţi ţine o mână în șold și o băutură din nucă de cocos în cealaltă mână. Sofia s-a lăsat fotografiată foarte încrezătoare, postura sa pare să fie inspirată din stilul mamei ei de a poza.

Într-o altă imagine, Sofia apare alături de mama ei, cele două trimițându-și un pupic.

De asmenea, internauții au observant că Sofia era ușor machiată în poza respectivă, ourtând ruj și rimel, semn că cele două au avut o zi distractivă și plină cu experiențe noi.

La scurt timp după această apariţie, Bianca şi-a dezactivat comentariile din dreptul postării cu fetița ei. „E vineri. Te iubesc până la cer și înapoi”, a scris Bianca Drăgușanu, în mediul online, alături de fotografiile în care apare Sofia.

Bianca Drăgușanu a devenit pentru prima oară mamă în anul 2016. Sofia Natalia, a venit pe lume prin cezariană. Micuţa Sofia este rezultatul relaţiei de iubire dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav.

Cei doi au avut o relaţie presărată cu certuri și chiar și un divorț.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit în 2013, divorţând un an mai târziu, în 2014. După aceste evenimente s-au gândit să mai dea o șansă relației lor.

Fiica lui Victor Slav se prezintă cu numele de Drăgușanu

Sofia, Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, se mândrește cu mama sa, lucru pe care-l demonstrează aproape zilnic. Într-un interviu acordat celor de la Cancan, vedeta de showbiz a povestit cum micuța Sofia se prezintă le spune străinilor că numele său de familie este Drăgușanu, deși în actele oficiale poartă numele tatălui, respectiv Slav.

„O și las să facă ce vrea, dar când e momentul să o cert sau să mă impun, eu sunt singura persoană de care ea ține cont. Nu ține cont de tatăl ei, de bunica ei, singurul om care o poate controla sunt eu.

Și până la urmă, eu sunt genul de mamă pe care nu o interesează sfaturile, atâtea sfaturi mi-au venit și când am fost gravidă, și atâtea sfaturi îmi vin și acum de la mame de copii, singurele mame din univers.

Mamele astea perfecte, care vin ele să îmi spună mie cum să fiu mamă. Să îți crești copilul e ceva în instinct. Eu știu exact ce e mai bine pentru copilul meu! Se mândrește cu mine.

O aud deseori spunând, mai vine curierul la ușă, mai lasă câte un pachet și spune: «Eu sunt Natalia Sofia Drăgușanu!» Pe ea o cheamă Slav, dar ea spune că o cheamă Drăgușanu!

«Eu sunt fetița Biancăi Drăgușanu!» E un fel de prezentare, eu cred că mama o învață. Peste tot pe unde merge se mândrește cu chestia asta!”, a povestit Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru cancan.ro.