Catălin Măruță: „Mama mea este cea mai cea”. Sărbătoare în familia prezentatorului

2.230

Îndrăgitul prezentator TV o celebrează pe mama sa, astăzi. Acesta a postat cu ocazia fericitului eveniment, o postare pe Facebook pentru a-și împărtăși fericirea cu urmăritorii săi.

Catălin Măruță: „Mama mea este cea mai cea”

Cătălin Măruță recunoaște public că mama lui i-a oferit tot ceea ce a putut și că și acum la maturitate este ajutat de către ființa care i-a dat viață:

„Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum. Azi este ziua ei și vreau să îi spun că o iubesc și să îi urez din tot sufletul să fie zilnic cu zâmbetul pe buze!”

Catălin Măruță le-a urat la mulți ani și urmăritorilor care serbează tot astăzi înaintarea în vârstă:

„Și tuturor sarbatoritilor de astazi: La multi ani!”

Andra lipsește din postarea de pe Facebook
Printre comentariile de la postare lui Cătălin Măruță au existat întrebări de la fanii acestuia.

Aceștia nu au înțeles de ce soția îndrăgitului prezentator TV, Andra Măruță lipește din fotografiile atașate urării pentru mama sa.

Printre comentariile de la postare lui Cătălin Măruță au existat întrebări de la fanii acestuia. Aceștia nu au înțeles de ce soția îndrăgitului prezentator TV, Andra Măruță lipește din fotografiile atașate urării pentru mama sa.

„ Lipsește ANDRA din poză”, spune un urmăritor

„ Exact!”, răspunde un alt urmăritor.

Eva Măruță și David Măruță, mesaje emoționante pentru bunica.

Nepoții nu au lipsit din mediul online! Atât Eva Măruță cât și David Măruță i-au transmis gânduri bune bunicii pe rețelele sociale:

„La multi ani, bunico! Nu știu cum se face, dar eu tot cresc și tu rămâi la fel! Să fii mereu vesel și plină de energie, să te joci cu noi!”

David Măruță:

‌„La mulți ani, Buni! Esti cea mai tare!!!”

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!