Bebeto si Sarah, reactie incredibila dupa ce Laurentiu Reghecampf a anuntat nasterea fiului sau, Liam: „Face altul intr-o secunda”

4.100

Ieri, primele ore ale diminetii, a venit pe lume primul copil al cuplului Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc. Baietelul a venit pe lume cu o greutate foarte buna, primind din partea medicilor nota 10 la nastere.

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, după ce iubita lui, Corina Caciuc a născut un băiețel perfect sănătos.

“Astăzi dimineață s-a născut, Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata!”, este prima declaratie a antrenorului după naștere.

Antrenorul Craiovei este în culmea fericirii, fiind acum tatăl a trei băieți. În urmă cu câteva săptămâni, Reghe le-a dat un indiciu fanilor cu privire la numele de naștere al copilului.

Iubita lui Reghecampf a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, devenind mamă pentru prima oară. Este zi mare în familia lor, după ce copilul mult așteptat și-a făcut apariția. Băiețelul se va numi Liam.

La scurt timp a avut si Anamaria Prodan o reactie, dar si Bebeto (Laurentiu Reghecampf Jr.) si Sarah, fiica impresarei din relatia cu Tiberiu Dumitrescu.

Anamaria Prodan a declarat ca ii doreste antrenorului sa aiba si mai multi copii, sa il intreaca pe Cristi Borcea, care are 9 copii cu 4 femei.

„Sa-i traiasca si sa aiba grija macar de asta! Poate intelege de data asta ca un copil nu se face pe banda rulanta, oriunde, oricum, din orice pozitie si nu se lasa de izbeliste cand apare alta femeie. Familia si copiii sunt lucruri sfinte.“, a declarat Anamaria Prodan.

„Sa-i traiasca si sa-l creasca macar pe el, caci pe mine si fratele meu nici nu ne mai cunoaste. Pune poze cu noi de cand aveam 7 ani.”, a spus Reghe Jr.

„Sa-i traiasca si sa poata sa-l creasca, caci nu prea stie ce-s copiii. Se plictiseste repede de ei si face altul intr-o secunda.“, a a spus si Sarah Dumitrescu pentru sursa citata mai sus.

Laurentiu Reghecampf mai are doi baieti: Luca, fiul pe care il are cu prima lui sotie, Mariana, si Laurentiu Jr, fiul pe care il are cu Anamaria Prodan.

Asadar, Liam este al treilea baiat al antrenorului si a fost adus pe lume de Corina Caciuc, partenera lui Reghecampf, cea pentru care antrenorul a decis sa incheie relatia de aproximativ 15 ani pe care a avut-o cu Anamaria Prodan.

Liam, care e un nume de origine irlandeza, are semnificatia de protector neînfricat.

Despre iubita sa, antrenorul Craiovei a avut numai cuvinte de laudă și a ținut să precizeze că se iubesc și sunt fericiți împreună.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o. Nu am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat.Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună.

Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru, a spus Reghe.