Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut anunțul după opt ani de relație. „Aveam nevoie de acest timp…”

3.502

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi din țară.

Cei doi au fost foarte criticați la începutul relației pentru diferența de vârstă, dar nu le-a păsat și s-au iubit mai
mult.

Acum, au ajuns la 8 ani de relație.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au făcut anunţul după 8 ani de relaţie. Aşa cum este normal, căsnicia lor nu a fost doar lapte şi miere, de-a lungul anilor s-au confruntat cu probleme, însă au reuşit să treacă peste şi să menţină familia unită.

Tavi și Gabriela trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au fost foarte criticați la început și s-au ascuns o vreme de ochii lumii, dar apoi și-au trăit iubirea în liniște. Au ajuns acum la opt ani de relație și sunt foarte mândri de tot ce au realizat.

Gabriela și Tavi s-au căsătorit, au împreună două fetițe minunate si se pot considera doi oameni Fericiți si împliniți din toate punctele de vedere. Formează unul dintre cele mai longevive cupluri și lasă impresia că totul merge perfect în familia lor.

Pentru că este activă în mediul online și preferă să își țină prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața lor, Gabriela a ales să publice ceva special cu ocazia aniversării sale si a lui Tavi.

Astfel, a pus în mediul online o imagine cu ei de la începutul relației, pentru a arăta cât de mult s-au schimbat de atunci.

Gabriela a scris alături un mesaj extrem de emoționant, prin care a explicat că relația lor a evoluat frumos și a ajuns într-un punct de care este foarte mândră.

„8 ani de când am făcut poza asta, dacă puteți să vă închipuiți…când au trecut? Dar dacă mă uit la câte s-au “adunat” pe lângă noi realizez că aveam nevoie de acest timp.”, a scris Gabriela Cristea.

Cum s-au cunoscut Gabriela și Tavi
Gabriela și Tavi se iubesc deja de 8 ani și relația lor este una serioasă. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când ea era prezentatoare la Te vreau lângă mine.

Gabriela mereu s-a simțit atrasă de Tavi, dar nu se gândea că vor ajunge să fie impreuna.

Cei doi au început să vorbească mai mult, iar Tavi a fost cel care a făcut primul pas. Relația lor a evoluat rapid, s-au îndrăgostit nebunește și asa au decis să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului.

„Evident, unul dintre cele mai speciale momente ale noastre, a fost acela când s-a născut primul nostru copil, Victoria! A fost o senzație pe care nu o vom uita și este greu de egalat. Când se naște primul copil, părinții probabil știu despre ce e vorba.

Și evident și când s-a născut al doilea copil, Iris, a fost un moment deosebit. Dar mai deosebit a fost atunci, când am adus-o acasă și am realizat că avem doi copii. Iar primul a fost ziua în care ne-am căsătorit. A fost o zi superbă! Gabriela a fost foarte frumoasă”, a adăugat acesta.

Care au fost cele mai importante momente din viața celor doi soți

În momentul în care a fost întrebat care a fost cel mai greu moment din relația lor, Tavi Clonda a mărturisit că nici nu își poate aminti. De asemenea, soțul Gabrielei Cristea susține că au și ei probleme în cuplu, dar le rezolvă și le dau uitării.

„Cel mai greu, cel mai greu, nici nu știu. Nu au fost momente foarte grele. Adică în fiecare zi sunt probleme de rezolvar, dar ceva să mi aduc aminte. Nu îți imagina că toate sunt roz și pufoase.

Mai sunt probleme destul de mărunte și încercăm să le dăm uitării, să le rezolvăm și să le uităm. Nu mi-aș încărca memoria sa sufletul cu lucruri dureroase”, a mărturisit Tavi Clonda.

Nu ai acces la copierea textului sau a imaginilor! Mulțumim de înțelegere!