Lovitură dură în televiziune! Conducerea Kanal D a lăsat-o pe Teo Trandafir fără emisiune

2.064

Lovitură dură pentru fanii emisiunii realizate de Teo Trandafir! Conducerea Kanal D a decis ca proiectul prezentat de vedeta de televiziune să se încheie.

În momentul de față nu se știe încă de ce se va întâmpla cu cei din echipa „Teo Show” și de ce s-a luat o asfel de hotărâre.

Vedeta a rămas fără emisiunea de la ora 15:00, dupa ce conducerea Kanal D a decis, cel mai probabil, că proiectul să fie scos din grilă pentru că cifrele de audiență obținute de Teo Trandafir în ultima perioadă ar fi tot mai mici.

Așadar, conducerea nu ar fi mulțumită, iar emisiunea nu ar mai prezenta interes pentru postul de televiziune turcesc.

Până în momentul de față nu există declatații oficiale despre încetarea emisiunii, și nu se știe nici dacă Teo ar putea începe un alt proiect din toamnă, tot la Kanal D, sau dacă va fi nevoită să renunțe definitiv la postul de televiziune turcesc, post la care activează încă din 2013.

În urmă cu câteva luni, Teo Trandafir a făcut o mărturisire care i-a lăsat fără cuvinte pe admiratorii săi.

În cadrul unui interviu vedeta a vorbit despre momentul retragerii din lumina reflectoarelor.

Întrebată cât va mai lucra în televiziune, vedeta a glumit, în dulcele-i stil caracteristic, că va sta până când șefii vor decide să o concedieze.

„Până mă dau afară. Ai altă idee? Și… 1. Mă dau afară 2. Aștept să văd dacă mă angajează altul.

Stau un an să văd dacă mă angajează și abia după aceea mă retrag”, a mărturisit Teo Trandafir, totul fiind spus atunci în spirit de glumă.

Cine o înlocuiește pe Teo Trandafir la Kanal D! E o fostă vedetă Antena 1 și toți sunt cu ochii la emisiunea ei.

Postul de televiziune Kanal D a anunțat schimbările din grila de programe începând de săptămâna următoare. În comunicatul oficial al stației se anunță că la Kanal D telespectatorii vor asista la „mai mult joc al minții” cu Dan Negru, un nou sezon al emisiunii „Se strigă darul”, dar și o reconfigurare a orelor de difuzare pentru emisiunea „Casa iubirii”.

Cât despre emisiunea celebrei prezentatoare Teo Trandafir, Teo Show, despre care s-a scris că ar fi fost scoasă de pe post din cauza unor audiențe mai mici înregistrate în ultima perioadă, în comunicatul oficial se anunță că emisiunea va intra în vacanță.

De fapt, urmează ca show-ul să revină cu forțe proaspete pe micile ecrane, din toamnă.

Pe tronsonul orar al emisiunii Teo Show intră „Casa iubirii”, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea, o fostă vedetă de la Antena 1, care se află însă de ani buni la Kanal D.

Astfel, emisiunea prezentată de Dan Negru, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 17:30, dar și de miercuri până vineri, de la ora 22:30.

Astfel, emisiunea lui Dan Negru va putea fi urmărită atât în Day Time, cât și în Prime Time.

Se mai anunță, de asemenea, că „Teo Show” va intra în vacanță începând de săptămâna viitoare, urmând ca din toamnă, Teo Trandafir și echipa sa să revină într-o formă fresh și cu multe surprize pentru urmăritori.