Pepe, în culmea fericirii. Cântărețul a devenit tată pentru a treia oară. Yasmine a dat naștere unui băiețel perfect sănătos

1.288

Pepe a devenit tată de băiat! Partenera sade viață, Yasmine Ody, a devenit mamă în această după-amiază. Bebelușul este perfect sănătos și a primit nota 10.

Pepe a devenit tată, potrivit Cristi Brancu
Cristi Brancu tocmai a anunțat că Pepe, cântărețul îndrăgit pretutindeni în România, a devenit tată de băiat! Iubita lui l-a făcut cel mai fericit astăzi! Informația nu a fost încă confirmată de cântăreț, dar jurnalistul Cristi Brancu a furnizat această informație la Prima TV.

Realizatorul de la Prima a furnizat informațiile pe baza unei surse din interiorul spitalului.

Conform primelor informații strecurate către redacția emisiunii „Exclusiv VIP”, Yasmine, partnera de viață a lui Pepe a născut un băiețel perfect sănătos și a primit nota 10..

Brancu a mai declarat pe post că e„ foarte probabil ca Pepe să confirme această informație fie pe contul său de Instagram, fie pentru Antena 1, post de televiziune cu care are contract.

Băiețelul adus pe lume de Yasmine are deja nume. În urmă cu câteva luni, Pepe a spus că pe fiul său îl va chema Pepe Junior”

Fosta nevastă a lui Pepe este și ea însărcinată

Artistul mai are doi copii din căsnicia alături de Raluca Pastramă, mai exact două fetițe, Rosa și Maria.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, a declarat în urmă cu două luni cântărețul la Antena Stars.

Raluca ex-Pascu, fosta parteneră de viață a lui Pepe este pe cale să nască încă o fetiță alături de iubitul său, Ibrahim.

„Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre.

Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, au fost cuvintele Ralucăi Pastramă, pentru Cancan.ro.

Pepe s-a tuns scurt! Cantaretul a luat prin surprindere pe toata lumea cu aceasta decizie!

In urma cu cateva ore, solistul a postat o fotografie pe o retea de socializare in care apare cu un nou look.

Artistul a renunțat la imaginea care l-a făcut cunoscut în România și este complet schimbat.

Artistul este foarte activ pe rețelele de socializare și mereu în contact cu fanii săi de pe Instagram pe care îi ține la curent cu tot ce face atât pe plan profesional, dar și personal.

Astfel că nu trece o zi fără ca acesta să nu posteze măcar o imagine sau un clip pe InstaStory, dar cu siguranță ultima sa postare de pe Instagram a lăsat mască pe absolut toată lumea.

Pepe și-a luat prin surprindere toți urmăritorii cu ultima fotografie publicată pe Internet. În imagine, acesta apare complet schimbat, după ce a renunțat la imaginea cu care s-a făcut cunoscut în showbiz-ul românesc.

Astfel că el și-a tuns părul și a adoptat o nouă frizură care îi vine mănușă. Cu toate că inclusiv artistului îi vine greu să se obișnuiască cu noua sa imagine: „Nu mă recunosc”, a scris Pepe în dreptul imaginii cu noul său look.