Harry si Meghan au publicat fotografia cu fetita lor, Lilibet, pentru a sarbatori prima ei aniversare

620

Meghan si Harry au facut publica o noua fotografie cu fiica lor Lilibet pentru a sarbatori prima ei aniversare, la Windsor.

Fetita, care a purtat o rochie albastra si o bentita alba, apare in fotografie cu un zambet larLilibet si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de prieteni apropiati si de familie, cu un „picnic relaxat, intim in curte”, potrivit unui purtator de cuvant al familiei, citat de The Telegraph.g, asezata pe iarba.

Lilibet si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de prieteni apropiati si de familie, cu un „picnic relaxat, intim in curte”, potrivit unui purtator de cuvant al familiei, citat de The Telegraph.

Fotografia a fost facuta de Misan Harriman, care a participat la petrecere impreuna cu sotia si copiii sai. Harriman a mai facut fotografii cu familia ducilor de Sussex si a fost vazut recent bucurandu-se de Jocurile Invictus alaturi de Printul Harry.

„A fost o mare onoare pentru mine sa sarbatoresc prima zi de nastere a lui Lilibet alaturi de familia mea si a ei!” – a spus fotograful.

Fotografia a fost facuta publica la scurt timp dupa ce ducii de Sussex s-au intors in SUA dupa scurta lor calatorie pentru Jubileul de platina.

Harry in copilarie. Internautii spun ca micuta ar fi copie fidela a tatalui sau.

Calatoria i-a oferit micutei Lilibet ocazia sa-si cunoasca strabunica, Regina Elisabeta, pentru prima data.

Lilibet Diana s-a nascut in iunie 2021 si a fost botezata dupa Regina Elisabeta a II-a, al carei nume de alint din familie in copilarie si tinerete era „Lilibet” si dupa mama printului Harry, printesa Diana.

Bucătarul ducilor de Sussex a arătat tortul pentru ziua lui Lilibet

În weekendul care a trecut, ducii de Sussex au organizat o mică petrecere în aer liber pentru fiica lor care a împlinit 1 an.

Printre invitați s-au numărat Zara și Mike Tindall, Peter Phillips și fiicele sale. Petrecerea a avut loc în grădină, cu baloane și jocuri, iar cu această ocazie, Harry și Meghan i-au cerut bucătarului lor să pregătească un tort special.

Claire Ptak a postat pe contul său de Instagram o poză cu tortul despre care presa britanică a spus că este făcut special pentru prima petrecere a fiicei Prințului Harry. Se pare că a fost un tort cu aromă de lămâie și floare de soc.

Tot cu această ocazie, Meghan Markle și soțul ei au postat a doua poză cu fiica lor, de când aceasta a venit pe lume.

La petrecerea organizată de către Prințul Harry și Meghan Markle pentru aniversarea de 1 an a fiicei lor, în grădina Frogmore Cottage au participat cei trei copii ai lui Zara și Mike Tindall, Mia, în vârstă de opt ani, Lena, trei ani și Lucas, de 1 an, precum și Savannah, în vârstă de 11 ani, și Isla, în vârstă de 10 ani – fiicele lui Peter Phillips și Autumn Kelly.

Au fost invitați și nașul lui Archie, Charlie Van Straubenzee. Archie este primul copil al ducilor de Sussex. El are trei ani.

Nu se știe dacă Regina Elisabeta a văzut-o pe strănepoata sa înainte sau de ziua acesteia. Cert este că Prințul Harry și Meghan Markle au fost prezenți la jubileul de platină, dar au plecat mai devreme, înainte de spectacolul aviatic urmărit de Familia Regală de la balcon.