Cum s-a produs despărțirea dintre Prințul William și Kate Middleton. El a cerut sfaturi de la Regină

2.889

Acum sunt de nedespărțit, dar a fost o vreme, la începutul relației lor când Prințul William și Kate Middleton au stat despărțiți pentru că nu se înțelegeau.

Atunci, Kate nu a știut ce să facă, iar William a decis că este cazul să ceară sfatul unor persoane cu mai multă experiență de viață.

Ce l-a sfătuit Regina pe Prințul William

Prințul William și Kate Middleton au pus punct relației lor în 2007, din cauza unor neînțelegeri. În acel timp, ea s-a frământat că nu știa ce are de făcut, iar el s-a gândit să ceară un sfat din partea celor mai apropiate persoane din viața lui.

Astfel, Prințul William s-a consultat cu Regina Angliei și cu Prințul Charles, cu privire la relația lui cu Kate Middleton.

Autoarea Katie Nicholl a povestit, în cartea sa despre Familia Regală Britanică, cum cei doi iubiți au decis în 2007 să se separe. A fost un moment de cumpănă în relația lor, un moment extrem de greu peste care se pare că au trecut cu brio.

William a avut o discuție sinceră cu tatăl și bunica sa despre viitorul lui alături de Kate. Ambii l-au sfătuit să nu ia decizii pripite, a spus Katie Nicholl.

Prințul William și Kate Middleton au stat despărțiți câteva luni.

William și Kate au devenit un cuplu încă din perioada studenției, în cadrul Universității Sfântul Andrei din Scoția. Ambii au absolvit în 2005, după care William a plecat în armată, iar Kate s-a angajat în Londra.

Despărțirea dintre Prințul William și Kate Middleton s-a produs în 2007, după câțiva ani de relație. Anterior, când a simțit că lucrurile nu merg într-o direcție bună, William s-a sfătuit cu bunica și tatăl lui care i-au spus să nu se pripească.

Cei doi tineri s-au regăsit în 2011, când s-au întâlnit la o petrecere organizată de un prieten comun, la un conac din Oxfordshire.

Și-au dat seama că le este mai bine împreună și de atunci sunt de nedespărțit. A urmat logodna și nunta, după care Kate și William au devenit părinți de trei ori.

Ducii de Cambridge sunt căsătoriți de aproape 11 ani, iar Kate este, poate, cel mai popular membru al Familiei Regale Britanice.

Prințul William și Kate Middleton sunt pregătiți să își mărească familia.

Cuplul regal are deja trei copii, Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani, și Prințul Louis, 2 ani, însă potrivit surselor apropiate, își mai doresc încă o fetiță.

„Să aibă patru copii a fost întotdeauna o parte din planul lui Kate.

A amânat ideea în momentul în care a apărut pandemia de coronavirus, dar acum, când există un vaccin și când Prințul George și Prințesa Charlotte se vor întoarce la școală în aprilie, există o lumină la capătul tunelului. Se simte pregătită să încerce din nou.”, a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly.

Kate Middleton a știut de la început că își mai dorește încă un copil, însă nu a fost și cazul soțului său, Prințul William.

„A durat ceva până când Kate l-a covins pe William. El spunea că trei copii sunt de ajuns. Gândul de a avea patru copii îl făcea să se simtă coplesit.

Dar dorința lui Kate de a avea încă un copil l-a inspirat. Iubește și apreciază mediul sigur pe care o familie ți-l oferă și de care el nu a avut parte în copilărie.

După ce s-a gândit mai mult timp la asta, a ajuns să fie pe aceeași lungime de undă cu Kate și este încântat de viitor”, a adăugat sursa.

Aceasta a mai declarat și că vestea a bucurat-o extrem de tare pe Regina Elisabeta a II-a, care așteaptă cu nerăbdare să devină din nou străbunică.

„Își adoră strănepoții. Îi e teamă doar că Ducii de Cambridge se vor întinde mai mult decât le este plapuma, mai ales pentru că Ducesa nu intenționează să angajeze o altă bonă, dar atât timp cât ei sunt fericiți, și ea este fericită”.