Carmen Harra, previziuni pentru 2022: Guvernul va cădea, urmează anii de VIRUSURI. Consecinţele sunt sumbre, dramatice

3.133

Cunoscuta prezicătoare Carmen Harra a lansat deja primele previziuni despre anul 2022 și ce urmează să se întâmple atât din punct de vedere politic și economic, dar și în ceea ce privește pandemia de COVID-19.

„Guvernul va cădea”, este de părere Carmen Harra, care a completat că viitorul este unul destul de sumbru.

Potrivit prezicătoarei, din punct de vedere economic situația este dezastruoasă și nu se va încheia prea repede, tocmai de aceea ea militează pentru investiții.

Clarvăzătoarea recomandă achiziționarea de bunuri imobiliare și metale prețioase care nu se vor devaloriza în timp, dar fiind faptul că prețurile vor crește și mai mult, prin urmare, acum este momentul oportun pentru orice nouă achiziție.

„Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva.

Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic.

Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă.

Eu am zis mereu că vin anii de virusuri.

Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți.

Nu numai cred că o să vină mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri”, a spus Carmen Harra, la Antena 3.

Carmen Harra anunţă căderea lui Vladimir Putin. Celebra clarvăzătoare a mai adăugat că acest război îl va costa scump pe Vladimir Putin, care va plăti cu funcţia de preşedinte al Rusiei!

Carmen Harra anunţă căderea lui Vladimir Putin. Cine îl va elimina pe liderul de la Kremlin: „Nu va mai fi la conducere Rusiei!”

Carmen Harra a declarat că ruşii se vor delimita de liderul de la Kremlin, care nu va mai avea nici măcar sprijinul oamenilor din jurul lui.

„Rușii, încet încet, se vor da deoparte, el amenință cu arma nucleară dar, să nu uităm că trebuie doi oameni să apese pe buton iar acești doi oameni, nu numai că nu vor apăsa pe buton, probabil că vor face tot posibilul să îl elimine.

El nu va mai fi la conducere Rusiei, pe parcursul acestui an vom știi cu exactitate când și cum, dar vom scăpa de el până la urmă pentru că la ora actuală este cel mai periculos om din istoria omenirii, pentru că are armă nucleară și este psihopat!

Fiind psihopat nu are nimic bun în sufletul lui și nu are nicio dorință de a-i salva pe cei din jur și nu îl interesează de suferința oamenilor. Este catastrofal ce se întâmplă!”, a spus Carmen Harra.

,,Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui. De fapt, Biden este foarte contestat în America. Va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el.”, a mai menționat Carmen Harra.

Carmen Harra a prezis încă din anul 2021 că anul acesta va fi unul greu, cu război și neînțelegeri de ordin politic. Vor fi răsturnări de situație care vor avea urmări grave la nivel mondial.

,,Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța. De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte.

Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare. Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng politic, economic, inflație etc.”, a spus Carmen Harra.