Un nou cuplu după Survivor 2022. Elena Chiriac ar avea o relaţie cu Alex Delea. Vestea-ŞOC pe care a dat-o chiar sexy-bruneta

1.986

Elena Chiriac, finalista de la Survivor 2022, pare cea mai în vogă vedetă feminină a momentului. Curajul, determinarea, ambiţia şi frumuseţea au scos la suprafaţă o nouă prezenţă sexy ce, deja, face furori în showbiz.

Bruneta s-ar putea transforma într-un „trofeu” pentru băieţii cu bani şi faimă, dar, deocamdată, Elena spune că şi-ar da inima unui singur tânăr: Alex Delea.

Elena Chiriac s-ar implica într-o relaţie cu Delea

Finalista Survivor 2022 a acceptat provocarea lui Cătălin Măruţă. Ea a avut de ales între Alex Delea, TJ Miles sau Ionuț Popa, foștii colegi de la Survivor, pentru a spune cu cine ar accepta să fie într-o relație. „Alex Delea”, a spus ea.

„Dacă ai fi obligată să te măriți mâine cu un bărbat celebru din România, care ar fi alegerea ta?”, a întrebat-o Cătălin Măruță. Ei bine, aici răspunsul a fost altul: Connect-R.

Elena Chiriac a ales să fie cât se poate de sinceră și nu a evitat răspunsul.

„Mi-am dat seama că întotdeauna mi-a plăcut de el. De când eram mică. Connect-R”, a spus ea, care a continuat. „Gusturile nu se discută.

L-am văzut pe Tik Tok, am văzut că este ziua lui, am vrut să-i scriu la mulți ani. Dar pentru că e prea ocupat ca să vadă mesajul meu aș vrea să îi spun acum la mulți ani. Îmi place mult de tot de el”.

Emil Rengle i-a făcut avansuri Elenei

Elena Chiriac a vorbit și despre o întâmplarea de-a dreptul surprinzătoare despre Emil Rengle.

Concurenta a spus că Rengle i-a făcut avansuri la Survivor și chiar a invitat-o să doarmă la el în baracă, lucru pe care Elena l-a acceptat, dar cu o singură condiție.

„Cu Emil Rengle au fost niște momente când am simțit că s-a dat la mine. M-a invitat să dorm la el în baracă și i-am spus că fac asta doar dacă câștigă un punct pentru mine.

A câștigat și am dormit cu el, am vorbit cu el despre pisica mea de la Londra, Casandra”, a declarat Elena Chiriac.

Sexy-bruneta a făcut și declarații cu privire la banii câștigați la Survivor.

Vedeta a afirmat că la show-ul de supraviețuire din Dominicană a câștigat mai mulți bani decât la Ferma, dar la Fermă am câștigat mai mulți admiratori.