Mirela Vaida, surpriză mare pentru fani. O putem vedea la o emisiune nouă

2.086

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta este foarte îndrăgită de public și face furori cu fiecare apariție.

Deși prezintă cea mai urmărită emisiune a momentului, se pare că mai pregătește un proiect important pentru fanii ei, cu care speră să îi surprindă.

Mirela Vaida, emisiune direct din casa ei
Mirela Vaida este o prezentatoare TV celebră, dar și un artist complet.

Pe lângă faptul că se descurcă de minune la emisiunea de pe Antena, are un mare talent și la muzică și actorie. Totuși, nu se oprește aici și are o surpriză mare pentru fanii ei, aducându-le o noutate.

Mai exact, asa cum este acum la modă, își face și ea un Podcast, unde va avea invitați care mai de care. Promite discuții interesante, lecții de viață și o mulțime de emoții, toate pentru cei din fața micilor ecrane.

„Dragii mei prieteni, în curând dau drumul la podcast! Nu e un „podcast’, de fapt, ci o întâlnire între prieteni, la o cafea, pe terasa casei mele, unde discuțiile sunt relaxate, calde, amicale, emoționante și reale!

Invitații sunt oameni pe care îi cunoașteți și îi iubiți și sunt convinsă că veți avea multe de ascultat și de învățat de la ei!!

Povești de viață emoționante, cumpene, greutăți, reușite, căderi și urcușuri în viață! Despre asta vom povesti’, a transmis în mediul online vedeta.

Adevărul despre salariul prezentatoarei
Salariul Mirelei Vaida este unul dintre cele mai discutate subiecte la momentul actual.

Deși mulți și-ar dori să afle cât câștigă anual celebra prezentatoare TV, niciodată nu a vorbit despre acest aspect, pentru că a preferat să păstreze Discreția.

La un moment, aceasta a explicat că primește banii în funcție de câte ediții are. Salariul vedetei este calculat în funcție de numărul de emisiuni pe care le prezintă într-o lună de zile.

Mirela Vaida pusă la zid de către fanii de pe Instagram

Recent vedeta a postat pe contul ei de Instagram o filmare de la o nuntă unde a cântat. Dacă cei mai mulți dintre internauți au apreciat prestația vedetei și au felicitat-o, recunoscându-i talentul și pasiunea pentru muzică, au fost și persoane care i-au spus că ar trebui să se rezume la job-ul de la Acces Direct.

Așa ai ajuns?..nesătulă de bani să cânți pe la nunți!…vai de capul tău!/ Ca prezentatoare tv ești super ok, dar la muzică populară ești penibilă total pe dinafară..sorry, au fost două comentarii răutăcioase.

Trebuie să precizăm faptul că video-ul postat de Mirela Vaida a adunat peste 55.000 de vizualizări și 50 de comentarii, cele mai multe dintre ele fiind pozitive. Foarte mulți au apreciat prestația vedetei și au felicitat-o.

FENOMENUL..MIRELA VAIDA! Am mai spus-o, tu esti trimisă de bunul DUMNEZEU pe pământ sa bucuri sufletele oamenilor, tu esti una din..MINUNILE LUMII, Atît de frumoasa si de iubibila! te adoram te iubim, te admiram, te aplaudam – te iubim mult, i-a scris un fan Mirelei Vaida.