Horoscop 16 iunie 2022, cu Neti Sandu. Gemenii dau drumul la un proiect care le va aduce un succes de zile mari

1.863

Horoscop 16 iunie 2022, cu Neti Sandu.

O să primim răspunsuri la-ntrebările puse cu mult timp în urmă şi o să ştim ce-avem de făcut în continuare.

Vibraţia zilei este 7 şi o să reuşim să fim în acord cu noi înşine.

HOROSCOP 16 IUNIE 2022 GEMENI

Vă asociaţi cu nişte oameni ca să daţi drumul unui proiect care vă poate aduce un succes de zile mari.

O energie debordantă şi o să puteţi duce la bun sfârşit tot ce v-aţi propus că intuiţia va spune cum să procedaţi şi mai e şi priceperea voastră.

HOROSCOP 16 IUNIE 2022 RAC

Vi se face o ofertă de lucru, poate fi şi în particular şi o să vă suplimentaţi veniturile, dac-o să fie de acord şi familia.

Sunt lucruri importante de vorbit într-o şedinţă şi poate luaţi o decizie referitoare la un contract – dar numai dacă vă puneţi de acord cu angajatorul.

HOROSCOP 16 IUNIE 2022 LEU

Se poate să luaţi nişte bani din urmă şi să cumpăraţi lucruri utile pentru casă şi ai voştri şi s-aveţi şi pentru un control medical.

O să revină cineva cu intenţia de colaborare şi o să vă gândiţi bine de tot dacă vă-ncumetați, sau nu, c-aveţi multe alte treburi pe cap.

HOROSCOP 16 IUNIE 2022 FECIOARĂ

Se fac pregătiri pentru un eveniment care va avea loc în week-end, un botez, sau poate e o aniversare.

Poate v-aţi hotărât să porniţi la un drum în doi şi vă căutaţi o locuinţă, strângeţi bani, apelaţi la un credit, găsiţi voi formula ideală.

HOROSCOP 16 IUNIE 2022 BALANŢĂ

O să vă bucuraţi de o invitaţie departe de casă şi dac-aveți concediu o să vă duceţi dacă week-endul nu v-ajunge.

O să puteţi pleca pe undeva, dacă n-aveţi treburi urgente pe-acasă, şi o să vă refaceţi starea de spirit, după o perioadă de consum nervos.

HOROSCOP 16 IUNIE 2022 SCORPION

O să puteţi face rost de bani din particular şi o s-aveţi acea lejeritate financiară la care aţi tot visat.

Se întrevede o relaţie cu cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi şi să vă umple frumos, viaţa, că nu agreaţi singurătatea la nesfârşit.

HOROSCOP 16 IUNIE 2022 SĂGETĂTOR

O să fie un anturaj receptiv la problemele voastre şi o să puteţi colabora în termenii cei mai buni, în perioada asta.

Se poate să aveţi o serie de colaborări şi să rămâneţi cu una care-o să v-aducă în mod constant satisfacţii, atât profesionale cât şi financiare.

HOROSCOP 16 IUNIE 2022 CAPRICORN

E posibil să luaţi nişte bani şi să le faceţi o surpriză alor voştri că le-aţi promis diverse lucruri şi-acum vă puteţi ţine de cuvânt.

O confirmare – că vi s-au aprobat nişte cereri, că vi s-a făcut dreptate, c-aţi aflat care-a fost cauza unor neînţelegeri, şi viaţa voastră reintră în normal.

HOROSCOP 16 IUNIE 2022 VĂRSĂTOR

Poate reuşiţi, dacă nu azi, măcar în week-end să vă faceţi timp pentru o plimbare, o ieşire în doi, ca să consolidaţi relaţia.

O să funcţionaţi foarte bine în formula de grup şi o să le veniţi în ajutor unor oameni care nu se descurcă cu propriile puteri şi cu efort colectiv o să le meargă bine.

HOROSCOP 16 IUNIE 2022 PEŞTI

O să revină discuţia despre o nouă locuinţă, la voi în familie şi trebuie supus la vot, c-aici e vorba despre bani, dacă-i aveţi şi de unde puteţi face rost dacă n-aveţi.

Vi se propune un job, şi dacă găsiţi un motiv oricât de mic să renunţaţi la actualul serviciu o să vă duceţi, dacă nu o să ziceţi – pas.

HOROSCOP 16 IUNIE 2022 BERBEC

Se anunţă o perioadă bănoasă şi o să fie o lejeritate financiară, o să aveţi parte de un concediu reuşit, cât de curând.

Voi vă puteţi lansa pe o nouă orbită profesională – de succes şi să fie într-adevăr, cu multă muncă, dar şi satisfacţii, cu promovare şi alte avantaje.

HOROSCOP 16 IUNIE 2022 TAUR

O veste neaşteptată poate se-anunţă cineva în vizită şi o să aflaţi noutăţi, de bun augur.

Puteţi începe un proiect nou şi să scoateţi la iveală resurse nebănuite ca să atingeţi un alt nivel profesional, să fie o upgradare.