Au spus DA în Turcia! Imagini de la nunta lui Armin Nicoară cu Claudia Puican

1.282

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au căsătorit în Turcia.

Cei doi îndrăgostiți s-au logodit recent și așa cum anunțaseră, au făcut nunta în afara țării.

Petrecerea a fost mare, iar mirii și-au invitat cele mai apropiate persoane din viața lor. Și-au dorit ca acest eveniment să aibă loc în Turcia și l-au organizat pe placul lor, până la cel mai mic detaliu.

Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut nuntă în Turcia

Cei doi artiști au vrut o nuntă diferită de cea tradițională și au organizat-o în Turcia. În această zi specială le sunt alături cele mai importante persoane din viața lor, între care și colegi de breaslă – Georgiana Lobonț și soțul ei, care le-au devenit nași de cununie.

Potrivit informațiilor apărute în presă, la eveniment participă aproximativ 100 de persoane.

Din imaginile care circulă pe rețelele sociale se poate observa că nunta Claudiei Puican cu Armin Nicoară are loc într-un cadru de poveste.

Armin Nicoară a cerut-o, din nou, în căsătorie pe Claudia Puican

Interpreta de muzică populară, Claudia Puican a fost cerută în căsătorie nu o dată, ci de două ori.

Prima dată, artista a pierdut inelul de logodnă, iar recent, cu ocazia filmărilor pentru un nou videoclip, iubitul ei a cerut-o din nou.

Armin Nicoară a vrut să facă din cererea în căsătorie o amintire pe cinste, motiv pentru care s-a prezentat cu inelul chiar în timpul filmărilor pentru piesa nouă.

Inelul acela a fost pierdut, nu l-am mai găsit. Asta e viața, nu stăm noi într-un inel. Am luat decizia să-i iau altul, sper să nu-l mai piardă.

Al treilea nu i-l mai iau. (…) Noi avem o piesă pentru dansul mirilor (…) dacă tot am filmat acest videoclip, am zis că este cel mai bun moment pentru a-i da inelul. Mai ales că noi am filmat într-o biserică, a spus Armin Nicoară.

Claudia Puican a fost surprinsă până la lacrimi de gestul iubitului ei și a răspuns DA fără să stea pe gânduri.

Inițial a crezut că este o glumă, dar apoi, când a înțeles că este o cerere cât se poate de serioasă, interpreta de muzică populară s-a emoționat foarte tare.