Gestul Reginei Angliei față de Prințul William. Este pentru prima dată când face asta

721

Regina Angliei are o relație foarte bună cu Prințul William care nu a dezamăgit-o niciodată, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat cu Prințul Harry. Elisabeta a II-a a luat o decizie surprinzătoare cu ocazia zilei de naștere a lui William.

Cum acesta face tot posibilul să-i fie alături bunicii sale mai ales în această perioadă, Regina este la rândul ei preocupată de binele nepotului și al familiei lui.

Gestul Reginei Angliei față de Prințul William

Prințul William a împlinit 40 de ani pe 21 iunie, iar Regina s-a gândit să organizeze în cinstea lui o petrecere dublă menită să o sărbătorească și pe Kate Middleton a cărei zi de naștere a fost pe 9 ianuarie.

Din cauza pandemiei, aniversarea lui Kate a trecut fără prea mare fast, iar acum Regina Elisabeta a II-a vrea să organizeze ceva frumos pentru ducii de Cambridge.

Potrivit unor surse din sânul Familiei Regale Britanice, Regina și-a propus să celebreze cu stil schimbarea prefixului celor doi soți. Atât Kate, cât și William, au împlinit 40 de ani.

Cu toate că ea stă în spatele evenimentului și se ocupă de organizarea sa, nu se știe dacă Regina va fi prezentă la petrecere, iar asta din cauza problemelor sale de sănătate.

În ultima perioadă, suverana în vârstă de 96 de ani a avut probleme de mobilitate, motiv pentru care a lipsit de la o serie de evenimente publice.

Ducii de Cambridge sărbătoresc 11 ani de la nuntă

Anul acesta, Prințul William și Kate Middleton au aniversat 11 ani de la nuntă. Ei sunt considerați o ancoră pentru Regatul Unit al Marii Britanii.

Potrivit unor informații apărute în spațiul public, cei doi soți plănuiesc să se mute din casa lor din Londra, optând pentru o proprietate în cadrul actualei reședințe principale a reginei Elisabeta.

Ducii de Cambridge își doresc să fie mai aproape de Regină, pentru că aceasta trece printr-o perioadă marcată de probleme de sănătate.

Astfel, cuplul regal a decis că este mai bine că ei să se mute la Palatul Kensington, într-o nouă reședință care se află la aproximativ 30 de mile de Londra, în Berkshire, localitatea care găzduiește reședința principală a Reginei, respectiv Castelul Windsor.