Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț: „E pericol maxim!”

2.142

Anamaria Prodan a transmis un avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț. Cei doi se află în continuare în proces, după ce el a depus actele necesare în toamna lui 2021.

La scurt timp după ce s-a aflat că Reghe a plecat de la Universitatea Craiova și că a semnat cu Neftchi Baku, impresara a ținut să-i transmită un mesaj. Iată ce i-a spus, indirect!

Anamaria Prodan a formulat un avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț. După ce au înregistrat zeci de plângeri, din ambele părți, impresara susține că se roagă să-i meargă bine la noua echipă, Neftchi Baku.

Totodată, ea l-a avertizat, indirect, că îi va fi greu într-o țară musulmană, în cazul în care nu ar avea rezultate bune.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă, după ce el a depus actele necesare în toamna anului trecut. Între timp, în viețile lor s-au produs unele schimbări, atât în plan personal, cât și profesional.

Reghe a plecat de la Universitatea Craiova și semnat pentru două sezoane cu gruparea din prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku.

Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț
La doar câteva zile după ce a aflat despre „mutarea’ lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a ținut să-i transmită un mesaj.

De fapt, un soi de „avertisment’. Impresara a susținut că acestuia îi va fi greu la noua echipă, dacă nu va avea rezultate.

„Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui!

Dacă mai ascultă de … să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa…

Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într-un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe.

Eu însă știu, trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe!

Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, și când a mai și apărut online, în secunda aceea Laurențiu Reghecampf a murit cumva metaforic.

Să-i ajute Dumnezeu să facă rezultate, să se vorbească despre el. (…) Sorry, dar asta e adevărul!’, a declarat Anamaria Prodan