Vești proaste pentru Simona Halep.

1.242

Este știrea zilei despre Simona Halep!

Sportiva a acuzat probleme medicale și s-a retras vineri din semifinala turneului de tenis de la Bad Homburg, din Germania.

Potrivit primelor informații, se pare că Simona acuză o problemă la gât. Din nefericire, aceasta este starea sa, în condițiile în care peste câteva zile începe turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

Simona Halep s-a retras din semifinala turneului de la Bad Homburg

Simona Halep trebuia să joace împotriva canadiencei de origine română Bianca Andreescu, care va evolua în finala turneului WTA 250 împotriva unei franţuzoaice – fie Alize Cornet, fie Caroline Garcia, cele două urmând să se întâlnească în cealaltă semifinală.

O problemă medicală a împiedicat-o pe Halep să-și continue parcursul în competiție. Iată ce a anunțat!

Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag astăzi înainte de meciul meu din semifinală.

Din păcate, m-am trezit în această dimineaţă cu gâtul blocat, iar acest lucru nu îmi permite să performez cât mai bine, a declarat Simona Halep.

Sportiva și-a exprimat mâhnirea cu privire la faptul că este nevoită să renunțe și a ținut să le mulțumească organizatorilor competiției și să le transmită că s-a simțit foarte bine la Bad Homburg și că acesta a fost unul dintre cele mai bune turnee la care ea a participat.

Am petrecut un timp grozav aici la Bad Homburg. Mi-a făcut plăcere să concurez aici.

Vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru acest turneu fantastic, unul dintre cele mai bune la care am fost.

M-am simțit ca acasă și am avut toate condițiile pentru a juca la cel mai înalt nivel, a mai spus Simona Halep.

Bianca Andreescu intră în finala de la Bad Homburg

Bianca Andreescu urmează să joace ultimul act al turneului de la Bad Homburg. Sportiva din Canada care are origini românești urmează să dispute finala cu învingătoarea meciului dintre Caroline Garcia și Alize Cornet.

Iată cum se prezintă parcursul lui Andreescu de la Homburg: 6-3, 6-1 cu Martina Trevisan (27 WTA), 6-4, 6-4 contra lui Katie Swan (223 WTA), 6-4, 6-1 cu Daria Kasatkina (13 WTA).

Parcursul Simonei Halep la turneul Bad Bomburg: 4-6, 6-3, 6-4 contra Katerinei Siniakova (63 WTA), 6-0, 6-3 cu Tamara Zidansek (58 WTA), 6-2, 6-1 cu Amanda Anisimova (25 WTA).