În Mamaia, bate vântul și plajele sunt goale. Turiștii nu mai suportă „fițele” stațiunii

1.251

Mamaia și Delta Dunării au fost unele dintre cele mai des vizitate stațiuni.

Terasele abia făceau fața cererii, iar oamenii nu încetau să vină și să profite de zile libere. Se pare că românii s-au dezamăgit de calitatea serviciilor și sunt speriați de prețuri exorbitante.

Plaja de la Mamaia, goală chiar și în weekend

S-au dus vremurile când nu se mai găseau locuri libere. O femeie a postat pe Tik Tok două filmulețe în care arată că plaja este goală, chiar și în weekend. Imaginile au devenit virale.

„Mamaia, iulie 2022, sâmbătă, ora 10:00. Mă simt ca bogătașii, parcă am plajă privată. Și la fel e și la hotel, la piscină, am fost singură!”, spune femeia în timp ce filmează.

”Ce să vă zic… Plaja goală, sezlonguri goale. Atenție la picioare că, de când au refăcut-o, sunt numai scoici pe aici! Un metru de nisip până lângă apă!”, continuă femeia într-un alt clip.

Iar comentariile nu au întârziat să apară:

“Cel mai scump litoral din toată Europa….daca exclud România și mă duc în cea mai scumpă stațiune, tot plătesc mai puțin”, a comentat un bărbat.

“Anul trecut am luat 4 nopți cu 700 de lei in Eforie Nord si acum costa 2180 de lei pentru 3 nopți. Si vorbesc de același hotel! Trist, dar adevărat”, a adăugat o altă persoană.

”Am găsit o Mamaie neîngrijită, părăsită, clădiri abandonate, mizerie multă, în orice caz nu o stațiune de renumele ei”, a scris un alt bărbat, citat de antena3.

Mamaia, dată uitării de turiști

După doi ani de pandemie, hotelierii se aștepta la valuri de turiști ca să-și recupereze pierderile cauzate de temuta boală.

Spre dezamăgirea acestora, turiștii au luat cu asalt stațiunile din Bulgaria, Grecia și Turcia.