Stațiunea de pe litoralul românesc unde un bărbat a venit cu șuncă afumată de acasă. A atârnat-o de umbrelă și a mâncat în văzul tuturor / FOTO

921

Prețurile exorbitante din stațiunile din România și-au spus cuvântul pentru unii dintre români! Nu, asta nu o spunem doar noi, ci chiar bărbatul care a devenit viral în mediul online, asta imediat după ce a venit cu o bucată mare de șuncă afumată de acasă și a atârnat-o de umbrelă.

Ce-i drept nimeni nu se aștepta, însă se pare că orice este posibil. Iată pe ce plajă a avut loc această scenă!

Românii sunt de obicei destul de inventivi, însă ceea ce a devenit de curând viral pe TikTok a întrecut orice așteptare.

Pe o temperatură caniculară, când termometrele au atins mai bine de 35 de grade Celsius pe plajă, un bărbat a decis să vină cu șunca afumată după el.

În timp ce mulți dintre români aleg să vină cu mâncare la caserolă pe plajele din România pentru a nu mai da banii pe alte delicii din restaurante la prețuri colosale, un bărbat a venit pe o plajă din Costinești cu mai multe bucăți de carne afumată, șuncă și coaste de porc.

Bineînțeles, nu le putea lăsa pe nisip și nici în soare, așa că i-a venit imediat o idee. Bărbatul le-a atârnat de umbrelă în văzul tuturor turiștilor, care ce-i drept au rămas șocați de ceea ce au văzut pe plajă.

Imaginile au stârnit un val de reacții și comentarii

Este clar! Nimeni nu se aștepta la un astfel de gest, așa că mulți turiști au rămas fără cuvinte și au imortalizat momentul, ca mai apoi să urce totul pe rețelele de socializare.

Așa cum era de așteptat, clipurile video au strâns un număr mare de aprecieri și totodată a stârnit un val de reacții.

Mulți s-au amuzat teribil de gestul bărbatului, în timp ce alții au ținut să critice și să aducă fel și fel de injurii la adresa acestuia.

„I-am văzut live. Moet… Slană… Jambon. / „Eram mai în spate cu 2 randuri …văzut” „Anu trecut, tot la Costinești pe plajă au chemat lăutari să le cânte” / „Vezi că a fost tare bună, stăteam fix lângă ei și m-am dus să le cer o bucățică”, au fost doar câteva dintre mesajele de pe TikTok, pe care internauții nu au ezitat și le-a lăsat la momentul ajuns viral.

Sezonul dezamăgirilor pe litoralul românesc.

Sezonul estival a ajuns la jumătate, iar pe litoral nu se vede aglomerația tradițională din stațiuni. Destinații celebre de la malul mării sunt aproape pustii în timpul săptămânii și se mai animă doar în weekend.

Iar coloanele de mașini care se formau pe Autostrada Soarelui par că s-au mutat la frontiera cu Bulgaria.

Nu lipsesc, în schimb, știrile despre tarife exorbitante pentru șezlonguri sau un cearceaf pus pe nisip și imaginile cu note de plată uriașe de la localuri de pe litoral, care devin virale.

În Mamaia, nici măcar jumătate din camerele de hotel nu sunt ocupate. Iar despre Vama Veche, turiștii nemulțumiți au aceeași concluzie ca în fiecare an: „nu mai e ce-a fost”.

Vara lui 2022 trebuia să fie vara marii evadări în turism, după doi ani de pandemie. Turiștii sunt însă nemulțumiți de litoralul românesc și caută alte destinații.

Sunt mulți patroni de hoteluri din Mamaia care spun că în plin sezon, au ocupate doar 40 la sută din camere.