Pepe și Yasmine s-au căsătorit în secret! Cum s-a aflat despre eveniment

1.066

Pepe trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Iubește, este iubit, și a devenit tată pentru a treia oară. Mai mult decât atât s-a aflat că artistul și-a pus pirostriile pentru a doua oară în viață.

Pepe și Yasmine s-au căsătorit în secret. Au vrut să organizeze acest eveniment fără mare fast, să fie discret și special.

Pepe și Yasmine s-au căsătorit în secret

Pepe și Yasmine Ody au devenit soț și soție. Toată lumea se aștepta ca cei doi să se căsătorească, mai ales că tânăra i-a dăruit un copil artistului, însă nimeni nu a știut, până acum, că evenimentul a avut loc deja, în urmă cu câteva luni.

Artistul s-a dat de gol printr-o postare pe InstaStory care le-a dat fanilor de gândit. Yasmine nu se mai numește Ody, ci Pascu, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, cununia lor civilă a avut loc înainte ca iubita lui Pepe să-l aducă pe lume pe băiețelul lor.

Potrivit unor informații apărute în spațiul public, petrecerea de nuntă ar fi avut loc în urmă cu câteva luni, într-un restaurant din Capitală.

Au fost invitați prietenii și familia. Cei doi au cerut și au primit discreție din partea celor de la restaurant.

Pepe și Yasmine s-au căsătorit în aprilie, ei nu vor să facă tam-tam pe tema asta, nimeni din familie nu dorește să iasă în față cu nimic. Pepe e artist, el e mai liniștit dacă nu face declarații despre viața personală.

Este foarte bine așa, chiar nu are nevoie să spună lucruri pentru a se scrie despre el. Sunt de ceva timp căsătoriți, s-a aflat acum, dar ei sunt de ceva timp, a spus Gianni Pascu pentru Click.ro.

Pepe a lansat videoclip nou

Pepe a lansat videoclipul pentru piesa Belele, prima colaborare a artistului cu echipa de la HAHAHA. El este încântat de acest proiect profesional și spune că și-a făcut un obicei din a lansat videoclipuri de ziua lui.

Am mai lansat videoclipuri de ziua mea şi pentru că a devenit un obicei am zis că regula trebuie respectată. Este perfect!

Cel mai frumos cadou material mi-l fac eu iar cei din jurul meu, familia, prietenii, familia online, toţi cei care mă cunosc, mă suţin şi asta înseamnă absolut totul pentru mine ca şi artist. Şi le mulţumesc!, a spus Pepe.

Pepe, pe numele său real Ionuț Nicolae Pascu a împlinit miercuri, 20 iulie, vârsta de 43 de ani. Pe lângă faptul că are în spate o carieră remarcabilă, artistul este fericit și în viața personală.

Este căsătorit și are trei copii, după cum urmează: două fetițe din căsătoria cu Raluca Pastramă și un băiețel din relația cu Yasmine Ody.