Mara Bănică a acceptat provocarea vieții ei! Ce s-a aflat acum despre vedetă

1.347

Vești bune pentru fanii Marei Bănică. Jurnalista care nu de mult a devenit mamă pentru a doua oară, a acceptat provocarea vieții ei.

Nimeni nu se aștepta ca vedeta să revină atât de repede la televizor, iar bomba verii constă în faptul că Mara Bănică a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Antena 1.

Mara Bănică începe un nou proiect de televiziune

Este vestea momentului în showbiz! Mara Bănică a renunțat la colaborarea cu Antena 1 și a semnat un contract cu postul de televiziune din Pache Protopopescu – Pro TV

Vedeta este pregătită să apară în fața telespectatorilor, iar foarte mulți o așteaptă cu nerăbdare. În trecut Mara a apărut în emisiunile Acces Direct și Xtra Night Show.

Acum s-a aflat că Mara Bănică a acceptat să participe în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! produsă și difuzată de Pro Tv.

Emisiunea se va filma în Republica Dominicană, iar Mara a început deja demersurile pentru ca cei doi copii ai lor să rămână pe mâini bune.

Potrivit Fanatik, jurnalista a avut grijă să negocieze foarte bine termenii și condițiile colaborării cu Pro TV și deci revenirii ei în televiziune.

Filmările vor începe de săptămâna viitoare. După șapte ani de pauză, emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, revine în forță și îi va avea prezentatori pe Adela Popescu și Cabral Ibacka.

Începe aventura: Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Pregătirile pentru noul sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! au intrat în linie dreaptă. Adela Popescu și Cabral sunt cei care vor sta la cârma show-ului care va fi filmat în Republica Dominicană. Ediția de acum 7 ani s-a desfășurat în Africa.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, plecarea va avea loc duminică, 24 iulie 2022.

Au apărut speculații cu privire la vedetele care au acceptat provocarea de a participa la show-ul aventură. Se vorbește despre Lidia Buble, Ioana Filimon, Alexandra Ungureanu și Giani Kiriță.

Bianca Drăgușanu a declarat că a fost contactată pentru acest proiect, însă a refuzat. La fel s-ar fi întâmplat și în cazul surorii ei.