Jador a izbucnit în lacrimi la ultimul concert. Momentul care l-a făcut să plângă în fața tuturor: „Sunt doar un simplu om care e uimit de cine a ajuns ,atâta tot… ”

684

Jador a avut parte de cel mai emoționant moment petrecut în timpul unui concert.

Cântărețul a izbucnit în lacrimi, pe scenă atunci când a văzut mulțimea de oameni care îl aștepta în fața scenei. acesta nu s-a abținut din a-și ține lacrimile în frâu, fericirea fiind predominantă în sufletul său.

Faptul că atât de multă lume îl iubește și îi ascultă melodiile, la copleșit la maxim. Iată ce le-a transmis interpretul fanilor săi!

Jador a izbucnit în lacrimi pe scenă, la un concert

Jador a rămas fără cuvinte și a izbucnit în lacrimi la ultimul concert susținut. Artistul nu a putut să se mai abțină, deoarece se simte iubit și apreciat de către public.

Interpretul a coborât în fața scenei, în mulțime, unde a fost îmbrățișat de cei din primul rând. Ulterior, acesta a spus că niciodată nu se aștepta la atât de multă iubire și apreciere.

Jador: „Sunt doar un simplu om care e uimit de cine a ajuns ,atâta tot”

Jador a publicat și un mesaj pe rețelele de socializare, unde mărturisit că deși e doar un simplu om, nu-i vine să creadă cât de multe persoane îi sunt alături:

„Nu am cuvinte să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mă iubiți cu bune și rele ! Sunt doar un simplu om care e uimit de cine a ajuns ,atâta tot, și că oamenii se uita la el cu admirare și bucurie și asta mă face să mă simt special ! Va iubesc jadorașii mei din toată inima și voi sunteți a doua mea familie”, a scris Jador pe Instagram.

Jador, dezvăluiri tragice despre perioada în care nu era un artist cunoscut

Artistul a făcut dezvăluiri emoționante despre perioada în care nu era cunoscut. Jador spune că a plecat de jos și a cântat de mic copil, chiar dacă a fost umilit și jignit, dar nu a renunțat la visul său:

„Am fost scuipat, umilit, jingit. Cantam la un restaurant, eram la inceput si era un baiat acolo… eu imi doream foarte mult sa cant si baiatul mi-a spus sa cant, nu avea cum sa nu ii placa si mi-a spus sa raman acolo.

Și aveam o ratie de facut, trebuia sa fac bani. Eu veneam cu autobuzul, eram mic, de la 14 ani am inceput treaba asta. Terminam uneori la 2 noaptea, stateam pana la 5 in frig. Eu am muncit si mi-a fost foarte greu”, a povestit interpretul.

Jador are o nouă iubită

Jador a făcut primele declarații despre noua lui iubită, cu care este împreună de aproximativ trei luni. Tânăra l-a cucerit din prima pe artist.

Cine e iubita lui Jador și ce spune manelistul despre relația lor

Tânăra locuiește în Madrid, Spania, iar artistul a fost plecat la ea pentru a petrece timp împreună.

“Mi-am petrecut vreo săptămână cu ea, mâine cred că vine iar să mă întâlnesc cu ea. Îmi place de o fată, ce să zic. Stau cu ea de vreo două luni.”, a declarat Jador