Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu noul ei iubit. Primele declarații după ce s-a logodit

1.238

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu noul ei iubit, George. Vedeta a declarat că se simte foarte fericită și spune că își mai dorește încă un copil, alături de noul bărbat din viața ei.

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit azi, 27 iulie 2022, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în cadrul unei biserici din București. Chiar dacă a mai trecut pe la altar și în trecut și are la activ căsnicii eșuate, vedeta încă mai crede în instituția căsătoriei.

Bărbatul care a convins-o să se cunune din nou se numește George. Acesta se află venit din America într-o vacanță.

Chiar dacă se cunosc de puțin timp, iar până acum nu au dat de înțeles că ar fi ceva între ei, iată că relația lor este una de viitor.

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, este extrem de fericită. Bruneta a fost la biserică, unde i-a jurat iubire și credință în fața lui Dumnezeu, noului bărbat din viața ei.

Până mai ieri, vedeta se temea pentru viața ei, din cauza fostului ei iubit grec, iar acum a ajuns la altar cu altcineva.

Adriana Bahmuțeanu a făcut primele declarații legate de logodna cu noul ei partener de viață.

”Sunt foarte fericită. Ce să mai spun?

Suntem foarte fericiți împreună. Bineînțeles că am făcut acest gest pentru că mai am încredere în instituția căsătoriei”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Ba chiar, în ciuda faptului că nu mai este tocmai tânără, Adriana Bahmuțeanu este decis ca, alături de George, să formeze o familie completă. Iar asta înseamnă că și-a făcut planuri cu privire la o nouă naștere…

”Ne dorim foarte mult o familie. ne mai dorim și un copil. Avem deja, trei copii și ne mai dorim unul (Bahmu are doi bieți, iar George unul, n. red.).

Acum suntem la restaurant și petrecem”, au fost primele cuvinte rostite de Adriana Bahmuțeanu, la scurt timp după ce s-a aflat că s-a logodit cu George, noul bărbat din viața ei, care i-a cucerit inima.