Cine sunt nașii aleși de Vlăduța Lupău pentru fiul ei. Iair va avea trei perechi de nași la botez

1.989

S-a aflat acum cine sunt nașii aleși de Vlăduța Lupău pentru botezul micului Iair.

Fiul artistei și al lui Adi Rus va avea, în total, trei perechi de nași. Unul dintre cuplurile alese pentru marele eveniment are deja o legătură de suflet cu familia cântăreței.

În data de 6 august 2022, Vlăduța și Adi Rus anunțau oficial că fiul lor a venit pe lume. Chiar dacă abia ce s-au bucurat de nașterea lui Iair, cei doi soți s-au mișcat rapid și au ales deja nașii pentru micuț.

Se pare că evenimentul va fi unul cu adevărat special, pentru că nu s-au limitat la o singură pereche de părinți spirituali pentru bebelușul lor.

Cine sunt nașii aleși de Vlăduța Lupău
Micuțul Iair va avea, în total, trei perechi de nași. Unii dintre cei care îi vor deveni părinți spirituali sunt Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac.

De altfel, cei doi sunt și nașii de cununie ai Vlăduței Lupău și ai soțului cântăreței, fotbalistul Adi Rus. Olguța s-a pregătit deja pentru acel moment și a și cumpărat câteva hăinuțe pentru Iair.

Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus.

Așa au ales ei… Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel’, a dezvăluit Olguța Berbec,

Cum a reacționat Adi Rus după ce a devenit tată

Vlăduța Lupău s-a chinuit ceva vreme să devină mamă, apoi această sarcină a apărut ca un adevărat miracol.

Când fiul ei și al lui Adi Rus s-a născut chiar într-o zi importantă pentru creștinii ortodocși, cei doi soți au ținut să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru că fiul lor a venit cu bine pe lume.

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru, să ai frică doar de Dumnezeu în viața asta și să te rogi Lui’, a scris Adrian Rus, pe contul lui de Instagram.

Ce semnificație are numele Iair

Este cu adevărat un nume nemaiîntâlnit pe la noi. Cei doi soți s-au gândit multă vreme cum să își boteze fiul, iar rezultatul i-a mirat pe mulți. Se pare că numele Iair este unul luat din Biblie.

Are o semnificație deosebită, deoarece semnifică: „lumina sau strălucirea lui Dumnezeu”. Ziua în care Iair își va sărbători onomastica este 1 noiembrie, atunci când este trecută în calendar ziua tuturor sfinților.