Astrologul Camelia Patrascanu a facut anuntul. Luna Plina intoarce destinele zodiilor

1.820

Astrologul Camelia Patrascanu a anuntat ca pe 12 august 2022 va fi Luna Plina. Afla ce impact va avea acest fenomen asupra zodiilor. Efectul Lunii Pline se va simti incepand cu 10 august.

BERBEC

Berbecii au nevoie de multa creativitate sa ajusteze o actiune care consuma multi bani. Au idei geniale, dar le mananca bani.

TAUR

Taurii se simt presati sa faca lucruri de care ei nu sunt convinsi. Aceasta Luna Plina le trezeste dragonul interior astfel incat multi sa spuna ca nu e moral sa faca anumite lucruri.

GEMENI

Gemenii pot pune cap la cap niste informatii. E o perioada in care multe secrete ies la iveala. Pot intelege de ce unele lucruri sistemice nu functioneaza.

RAC

Racii au nevoie de libertate. Vor sa aiba mai mult surse financiare, dar sa se si detaseze de anumite colaborari. Constrangerile care tin de relatii trebuie date la o parte.

LEU

Leii au relatii foarte dificile cu persoane cu care nu mai pot merge in tandem. Nu mai vad la fel viitorul impreuna.

FECIOARA

Fecioarele vad lucrurile in alta cheie. Unele pot dori sa schimbe locul de munca si pot face asta sau cauta un cadru adecvat pentru asta.

BALANTA

Balantele au o Luna Plina pe axa inimii. Ele vor iubi viata, vor avea placerea, bucuria de a trai.

SCORPION

Scorpionii au nevoie sa simta ca tin in control aspectele din viata lor. Tin mult la imaginea lor si la demnitate, la reprezentativitate.

SAGETATOR

Sagetatorii au Luna Plina vizand conceptele de viata, credintele, in general.

CAPRICORN

Capricornii sunt economi, existand si Saturn in Varsator. Sunt nevoiti sa fie un pic mai deschisi cu partenerul de viata.

VARSATOR

Varsatorii sunt invitati sa coaguleze toata intelepciunea pe care au acumulat-o. Vor realiza ce au facut bine si ce au facut mai putin bine.

PESTI

Pestii vor sa isi dea seama daca au o contributie benefica acolo unde lucreaza. Trebuie sa constientizeze daca fac lucruri bune sau rele