Clipe grele pentru Florin Salam. Cântărețul de manele a ajuns de urgență la spital

20.672

Florin Salam a ajuns la spital în noaptea de miercuri spre joi, acuzând probleme respiratorii.

Artistul a avut nevoie de intervenția medicilor care îl țin sub observație.

La acest moment el este internat la un spital de boli infecțioase din Capitală, iar starea sa de sănătate este îngrijorătoare.

Clipe grele pentru Florin Salam

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Florin Salam a acuzat probleme respiratorii care s-au agravat în noaptea de miercuri spre joi, 10/11 august 2022.

Soția sa a decis că trebuie să ajungă la spital, ceea ce s-a și întâmplat în cele din urmă. Cântărețul de manele a fost internat și se află sub supraveghere medicală.

Imediat cum a ajuns la spital, Florin Salam a fost testat de Covid-19, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Familia artistului trece prin momente grele și este extrem de îngrijorată din cauza stării de sănătate a acestuia.

Florin Salam a fost depistat pozitiv la coronavirus și în 2021 când a fost, de asemenea, internat.

Îngrijorarea este cu atât mai mare cu cât fratele manelistului, Nelu Stoian, a murit din cauza complicațiilor provocate de acest virus.

La acea vreme, Florin Salam a organizat o conferință de presă chiar în fața spitalului, în care s-a plâns că medicii nu-i dau informații despre starea de sănătate a fratelui său.

Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui, spunea Florin Salam.

În replică, reprezentanții unității spitalicești au precizat că familia a fost ținută la curent cu starea pacientului, în fiecare zi și că starea acestuia este foarte gravă.

Cumnata lui Salam: „Ei știu”

Aura Panaitescu, sora fratelui lui Salam, decedat de Covid-19 acum doi ani, a mărturisit că nu știe absolut nimic despre misterul internării manelistului la spital.

„Nu știu. Nu știu nimic. Ei știu”, ne-a spus fosta cumnată a interpretului de muzică de petrecere.

Fratele cântărețului a murit acum doi ani

În momentul în care fratele lui Salam a ajuns la spital, familia organizase o conferință de presă în față la Matei Balș, acolo unde era internat.

Apropiații lui Salam au acuzat medicii de acolo că nu au comunicat nimic în legătură cu starea fratelui său. La acea vreme, s-a ajuns la un adevărat scandal mediatic.

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi.

Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.