Dovada că Anamaria Prodan iubește din nou! Impresara a confirmat relația amoroasă. FOTO

4.185

Anamaria Prodan iubește din nou după separarea de Laurențiu Reghecampf.

După ani de căsnicie, antrenorul a decis să-și refacă viața alături de Corina Caciuc și se pare că nici sexy-impresara n-a stat prea mult pe gânduri. Fiica regretatei Ionela Prodan a confirmat faptul că este într-o relație amoroasă.

Dovada că Anamaria Prodan iubește din nou
Anamaria Prodan este în culmea fericirii alături de noul bărbat din viața ei.

După multe zvonuri apărute în spațiul public, iată că impresara confirmă: este într-o nouă relație! După separarea definitivă de Laurențiu Reghecampf, vedeta a reușit să-și refacă viața cu un bărbat, care s-o aprecieze așa cum merită.

Momentan, fiica regretatei Ionela Prodan nu a făcut publică și identitatea bărbatului care i-a furat inima. Totuși, vedeta a confirmat relația, căci s-a afișat alături de el.

Anamaria Prodan i-a luat pe toți prin surprindere după ce a postat o fotografie pe Instagram, în care se ține de mână cu noul bărbat din viața ei.

Bineînțeles că, fotografia a fost foarte apreciată de internauți și comentată doar de prietenii apropiați ai vedetei.

Se poate vedea clar că Anamaria Prodan a trecut peste căsnicia cu Reghecampf, așa cum a făcut și antrenorul. Cei doi își văd separat de viață și încearcă să fie fericiți cu altă persoană.

Anamaria Prodan, gata să se mărite din nou

Anamaria Prodan povestea, la un moment dat, că după ce va divorța oficial de Reghecamapf, atunci va putea să vorbească de o nuntă alături de bărbatul care este în viața ei.

”Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală”, a declarat vedeta.

Referitor la noul iubit, Anamaria Prodan a precizat într-un interviu online că este extrem de diferit de fostul soț și că acesta vine dintr-o lume cu reguli distincte.

Ea susține că încă nu au avut parte de un sărut, dar că e îndrăgostită de el și se simte foarte bine când petrec timp împreună.

”Da, îmi place foarte tare de cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă viitorul meu soț sau iubit nu este perfect pentru copiii mei, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă, spunea Anamaria Prodan.

”E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât.

Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, a mai zis impresara.