Ce părere are Misty despre Viviana Sposub. „E frumos să lași loc de bună ziua”

2.250

Misty (32 de ani) a spus recent în mediul online ce părere are despre prezentatoarea TV Viviana Sposub (25 de ani).

Viviana este iubita actorului George Burcea (34 de ani), care, vreme de 4 ani și jumătate, a format un cuplu cu artista Andreea Bălan (38 de ani), care a fost înșelată de Keo (44 de ani) cu Misty timp de doi ani. Keo și Andreea au format un cuplu vreme de 8 ani, până în 2014.

În 2018, Keo și Misty au devenit părinții unei fiice, Arya Violette. Ce părere are Misty despre Viviana Sposub.

„E frumos să lași loc de bună ziua” În martie 2020, George Burcea s-a separat de Andreea Bălan după doar câteva luni de căsnicie.

Fostul cuplu are împreună două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (3 ani). Ulterior, în luna august a aceluiași an, în timpul filmărilor show-ului „Ferma”, actorul a cunoscut-o pe Viviana. Curând, perechea va aniversa doi ani de relație.

„L-am cunoscut pe George când am mers în emisiune la Viviana (n.red.: „Vorbește lumea”, de la Pro TV). Așa i-am cunoscut pe amândoi.

De atunci am început să vorbim și îmi sunt tare dragi. Sunt oameni buni și faini, respectuoși, pe care îi apreciez, iar ei, la rândul lor, mă apreciază și îmi apreciază familia.

Cârcotașii care transformă problemele personale ale altcuiva în problemele tuturor vor exista întotdeauna și nu datorez nimănui nicio explicație.

Și, dacă ar fi existat o problemă directă cu mine, în viață e frumos să lași loc de bună ziua indiferent de situații, iar lumea e foarte mică, vorba aceea”, a scris Misty pe Instagram. „Cum e viața asta, chiar apreciez tare mult că te înțelegi cu George și Viviana.

Nu-i așa că George și Viviana se potrivesc de minune? Iar ce a fost e bine să rămână în trecut”, i-a scris un urmăritor, iar Misty a replicat:

„Se potrivesc de minune pentru că pur și simplu au fost meniți să fie împreună. Nu e atât de greu să înțelegi și să accepți. Toate cele bune și sănătate multă!”.

Invitată în podcastul Acasă la Măruță, Andreea Bălan (36 de ani) a vorbit despre copilăria ei, despre carieră, dar și despre foștii ei parteneri de viață. Printre multe altele, solista a vorbit despre fosta relație cu artistul Keo (42 de ani).

„Noi ne-am început relația când eu aveam 21 de ani. Am stat 8 ani împreună. A fost cea mai lungă relație a mea. Nu voiam la 22 de ani să fac familie, dar mai târziu, la 26, 27 de ani, am început să pun presiune pe el”, a spus artista.

„Pentru mine, [Keo] a fost un stâlp. Am învățat foarte multe de la el, el fiind mai mare decât mine cu 12 ani. Am învățat foarte multe, muzical vorbind. El era foarte calm și mă calma, mă pondera. (…)

Eu m-am dezvoltat foarte mult în anii ăștia și dintr-odată învățasem atât de mult încât ajunsesem egala lui și la 26 de ani am început să pun presiune pe el, să vreau familie, să vreau o casă. Eu am vrut tot timpul familie.

El abia venise în țară când noi ne-am cunoscut, și atunci el voia cariera lui aici. Începuse să aibă succes și nu-i stătea mintea la familie. El voia să fie artist. Eu avusesem mai mulți ani [de carieră] în spate, eu eram în alt punct al vieții. El voia să mai copilărească. A fost committed, până la familie.

Am făcut o casă împreună, am rămas cu ceva în urma acestei relații”, a mai dezvăluit Andreea Bălan. Solista și Keo s-au despărțit în anul 2014, după ce cântărețul a înșelat-o cu artista Misty, alături de care are și o fiică, Arya Violette, în vârstă de aproape 3 ani.