Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro de ziua sa de nume. De la cine a primit oare un asemenea dar?

635

După ce în urmă cu an Anamaria Prodan suferea din cauza despărțirii de Laurențiu Reghecampf, acum, sexy impresara pare mai fericită mai niciodată.

De când s-a ‘’eliberat de contract’’, aceasta este înconjurată de bărbați care mai de care, iar astăzi a fost surprinsă de un cadou inedit.

De la cine să îl fi primit oare?

Pe 15 august a fost o zi de mare sărbătoare, însă toată lumea că nu se sărbătorește fiind Adormirea Maicii Domnului.

Cu toate acestea, multă lume spune ‘’La mulți ani’’, petrece și împarte cadouri. Este și cazul Anamariei Prodan, care a primit un cadiu de sute de mii de euro.

Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro

În ultima perioadă, Anamaria Prodan se tot afișează pe rețelele de socializare cu Ibrahim Ashary, unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni din Golf.

Din această cauză, fanii au început să creadă că este ceva mai mult între ei decât o simplă prietenie, însă sexy impresara nu a dat verdictul clar.

Aceasta a postat pe rețelele de socializare o imagine cu mâna ei, iar pe degete se pot observa mai multe inele de lux, care costă o avere.

La descrierea fotografiei, aceasta a scris ‘’Happy aniversary to me’’, semn că acelea, sau măcar unul dintre inele, sunt cadou de ziua sa de nume.

Sexy impresara se răsfață mereu cu vacanțe și cadouri de lux, dar de la cine să fie oare acest cadou inedit.

Poate că celebrul doctor estetician să îi fi făcut o bucurie Anamariei Prodan? Indiferent de la cine este cadoul de ziua ei, cert este că Anamaria Prodan este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere.

Asta se poate vedea cu ochiul liber chiar și din postările ei de pe rețelele de socializare.
Cum a reacționat Ibrahim Ashary, după ce Anamaria Prodan a confirmat relația cu un bărbat misterios.

Anamaria Prodan a postat o fotografie în care se ținea de mână cu un bărbat misterios.

Cu atât mai mult, sexy impresara și-a surprins plăcut fanii în ultima perioadă, asta pentru că se afișează din ce în ce mai mult cu unul dintre cei mai cunoscuți doctori esteticieni din Golf. Cum a reacționat Ibrahim Ashary.

Prima reacție a lui Ibrahim Ashary, după ce Anamaria Prodan a confirmat relația

În ultima vreme, Anamaria Prodan este tot timpul cu zâmbetul pe buze, semn că a trecut peste scadalul cu Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara își surprinde fanii cu fotografiile pe care le postează alături de Ibrahim Ashary.

Ei bine, nici medicul estetician nu se lasă mai prejos și a publigat și el o imagine alături de blondină.

Toți fanii au observat că Anamaria Prodan se afișează din ce în ce mai mult alături de medicul estetician, iar aseară și-a luat urmăritorii din mediul online prin surprindere.

Asta pentru că a postat o imagine în care se ținea de mână cu un bărbat misterios, semn că este împlinită pe plan sentimental în prezent.

Momentan, rămâne de văzut dacă bărbatul misterios alături de care se ținea de mână este sau nu Ibrahim Ashary.

Sexy impresara este foarte discretă când vine vorba de viața ei personală, iar în urmă cu mai mult timp susținea că nu își va prezenta public viața amoroasă decât după ce va termina cu divorțul de Laurențiu Reghecampf.