Cum arată fiicele Danei Budeanu. Gemenele au 17 ani

6.740

Toată lumea este curioasă cum arată fiicele Danei Budeanu pentru că designerul postează foarte rar fotografii cu fetele, iar atunci când o face, copilele sunt pozate doar din spate.

Recent, însă, Dana Budeanu a postat pe Instagram o fotografie cu Maria și Dana în care se poate observa că fetele, care acum au 17 ani, îi seamănă foarte bine!

Creatoarea de modă Dana Budeanu a fost căsătorită până acum opt ani de zile cu omul de afaceri Radu Budeanu, însă după divorț cei doi au menținut o relație frumoasă de dragul fetelor lor.

Dana Budeanu ține foarte mult la intimitatea sa, dar mai ales la cea a fetelor. Nu le-a expus niciodată la televizor sau pe rețelele de socializare, iar tinerele nu au nici telefon mobil.

”Vreau să le prelungesc copilăria”

Maria și Dana au 17 ani și, potrivit Danei Budeanu, fiicele sale nu au avut acces, decât limitat, la dispozitive electronice și internet.

Măsura luată de mama celor două fete are de-a face cu faptul că vedeta a vrut să le pregătească într-un mod cât se poate de sănătos pentru provocările vieții.

”Vreau să le prelungesc copilăria. Şi te asigur că sunt mult mai pregătite pentru viaţă decât orice copil care are acces la altceva.

Nu ştiu dacă cineva îşi dă seama de asta. Eu cred că intelectualitatea adevărată şi educaţia adevărată se întorc, s-a ajuns la o saţietate’, a spus Dana Budeanu, în urmă cu mai mult timp, comentând pe seama educației pe care le-o oferă fetelor sale gemene.

De fiecare dată când a postat imagini cu fetele, foarte rar de altfel, Dana Budeanu a ales numai fotografii făcute din spate și nu a arătat niciodată chipul acestora.

În imaginea publicată recent de Dana Budeanu, adolescentele poartă rochii în stilul celor create de aceasta. Una dintre tinere a optat pentru o ținută albă, pe care a completat-o cu sandale maro și pălărie de paie. Pentru un plus de culoare, a adăugat și o geantă roz, de brand.

De cealaltă parte a ei a stat sora geamănă, care poartă o rochie cu un model asemănător, însă într-o nuanță mai puternică. Tânăra a ales sandale albe și geanta nu i se vede în imagine.

În urmă cu mai mult timp, vedeta mărturisea că fetele ei sunt cel mai mare vis împlinit al său. Dana Budeanu a spus că atunci când a fost cu ele, după ce le-a adus pe lume, a strălucit mai tare ca niciodată. Însă nimeni nu a văzut-o atunci.

Întrebată ce o sperie cel mai tare pe lume, Dana Budeanu a răspuns: „N-aș vrea să-mi dezamăgesc copiii. Atât.’