Cătălina Ponor este însărcinată. Cum a ales să dea vestea cea mare: ”Cea mai strălucitoare medalie”

802

Cătălina Ponor a dat vestea cea mare! Fosta mare gimnastă va deveni mămică în doar câteva luni.

Aceasta a ținut să le spună tuturor, așa că a ales un mod inedit de a o face. Mesajul transmis de gimnastă pe rețelele de socializare.

Cătălina Ponor este însărcinată

Cătălina Ponor a dat vestea cea mare, fix de ziua ei de naștere. Fosta mare gimnastă a împlinit vârsta de 35 de ani și a ținut să împărtășească cu toată lumea micul ei secret.

Sportiva a făcut public faptul că ea și soțul ei vor deveni părinți în doar câteva luni. Aceasta abia așteaptă să-și strângă în brațe copilul, mărturisind că este cea maia strălucitoare medalie a ei.

”Multumesc din suflet tuturor, pentru urari! M-am simtit rasfatata… Sunteti minunati!❤️ A fost o zi speciala…. De fapt am inceput anul cu evenimente frumoase in viata mea impreuna cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila….

Iar acum am primit cel mai frumos si pretios cadou 🤩 Va fi cea mai stralucitoare medalie, a mea…. A noastra! 💙👶 #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, este mesajul postat de Cătălina Ponor, pe pagina ei de Instagram.

Cătălina Ponor și Bogdan s-au căsătorit în luna iunie

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu pe data de 18 iunie 2022. Evenimentul a fost unul restrâns, fiind prezenți doar familia și prietenii apropiați.

„18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă, care s-au bucurat pentru noi.

De azi, până la final, mereu împreună!”, era mesajul postat de Cătălina Ponor pe una dintre rețelele de socializare.