Anamaria Prodan, adevărul despre relaţia cu medicul arab

1.241

Anamaria Prodan părea că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, asta deoarece de ceva vreme se afișa la brațul unui bărbat de origine arabă și de profesie medic estetician.

Cei doi păreau foarte apropiați împreună, iar gesturile făcute de aceștia dădeau de înțeles că nu sunt doar niște simpli prieteni.

Impresarea dădea senzația că Laurențiu Reghecampf e deja istorie, iar ea și iubitul arab trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, căci postau tot timpul fotografii în care erau foarte apropiați, iar descrierile erau tot timpul destul de romantice.

Totuși, recent în presă a apărut informația cum că medicul estetician arab ar fi însurat, iar Anamaria Prodan a făcut primele declarații despre ceea ce toți credeau a fi noua relație a impresarei.

Ea neagă că ar avea o poveste de iubire cu bărbatul și susține că niciodată nu a afirmat că ar fi împreună, cu toate că gesturile lor spuneau cu totul altceva.

”Mi se pare jenant. Am declarat eu că am iubit? Am pus la descrierea pozelor ”lovemyfriend” (n.r. îmi iubesc prietenul”… asta înseamnă că e iubit? Eu am acasă 3 copii de vis pe care nu pot să-i fac de râs umblând cu un bărbat însurat.

Sunt Anamaria Prodan. Nu mă fac de râs. Numele mi l-am clădit greu în mulți ani. Nu apar cu bărbați însurați, nu-s amantă de meserie, nici nu am să fiu cât trăiesc.

Nu mă arată lumea cu degetul, iar bărbații nu schimbă impresii între ei despre mine. Nu mă confundați! Eu sunt Anamaria Prodan. Unica”, a spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Antena Stars.

Sexy impresara vrea să se căsătorească

În urmă cu mai mult timp, Anamaria Prodan a declarat, în exclusivitate pentru Antena Stars, că își dorește ca pe viitor să aibă parte de o „nuntă regală”, însă nu acum, ci după ce va deveni o femeie singură cu acte.

”Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală”, a anunțat Anamaria Prodan, în premieră la Antena Stars.

Anamaria Prodan a demonstrat de foarte multe ori că este o femeie puternică și o adevărată luptătoare pentru ea și pentru copiii ei.

Rămâne de văzut dacă sexy impresara va fi în continuare discretă cu privire la viața ei sentimentală.