Horoscop Urania pentru perioada 27 august-2 septembrie 2022. Zodia fecioară va încheia un ciclu, iar toate sfaturile pe care le primesc peștii…

2.490

Horoscop Urania pentru perioada 27 august-2 septembrie 2022.

De ce trebuie să te ferești în săptămâna 27 august-2 septembrie și ce probleme medicale pot să apară.

Astrele arată că zodia fecioară va încheia un ciclu, iar toate sfaturile pe care le primesc peștii… Previziuni complete Urania de la libertatea.ro

Află ce te așteaptă în săptămâna 27 august-2 septembrie 2022 de la cel mai cunoscut astrolog din România.

Zodia Berbec

În această perioadă, zodia berbec simte nevoia de a acorda o atenție sporită calității hranei, dietei, tratamentelor naturiste sau regimului alimentar. Urania menționează că acest nativ va fi mai energic și va avea dorința de a ajunge la o rezoluție. S-ar putea să apară mici neînțelegeri între soți pe un subiect de mică importanță.

Zodia Taur

Astrologul menționează că în postura de părinți, nativii vor avea dorința de a elimina factorii de nesiguranță și instabilitate în relație cu copiii lor. Stelele îmi arată că acest nativ poate simți o constrângere pe plan profesional sau la nivelul exercitării unei funcții importante. S-ar putea să ia în calcul o retragere din acea postură.

Zodia Gemeni

Urania menționează că există o posibilitate de afirmare într-un context profesional sau public prin diferite discursuri. De asemenea, stelele mai arată că pot apărea pe parcursul săptămânii blocaje, încurcări, amânări, neglijența unor colegi sau lipsa unor materiale necesare.

Zodia Rac

Astrologul spune că în această săptămână se pot înregistra câștiguri, ajustare, reechilibrări, dar și contradicții, schimbări sau blocaje ivite brusc. Această perioadă este destul de favorabilă pentru zodia rac și îi va aduce nativilor concentrare, hărnicie, dorință de a învăța și atenție la detalii.

Zodia Leu

Întreaga săptămână, zodia leu va avea o stare bună de spirit și protecție. Urania menționează că mecanismele astrale le va permite nativului o abordare firească, adecvată și la obiect a problemelor bănești. Posibile insistențe sau presiuni asupra zodiei leu, pentru ca acesta să accepte o propunere sau o ofertă.

Zodia Fecioară

Astrologul menționează că zodia fecioară va încheia un ciclu de preocupări și vor deschide o nouă etapă în această săptămână. De asemenea, apar vești mai puțin solide ca veridicitate, care îi pot deruta până și pe oamenii cu experiență sau cu multă perspicacitate.

Zodia Balanță

În această perioadă, balanțele vor fi simpatice, plăcute, calme și mai subtile. Se vor preocupa de buna lor stare psihică și fizică. Urania mai scoate în evidență că unii oamenii născuți în acest semn zodiacal se pot confrunta cu situații care le vor pune răbdarea la încercare.

Zodia Scorpion

Luna va tranzita zodia scorpion și vor aduce un evantai larg de calități exprimate mai clar. De asemenea, acest nativ va atinge cote ridicate de percepție subtilă și de intuiție. Planurile lor de viață vor fi atent șlefuite. În relațiile parteneriale pot apărea surprize și evoluții mai puțin scontate ale unor dialoguri.

Zodia Săgetător

Urania scoate în evidență că este un moment semnificativ pentru viața profesională și consolidarea autorității în instituțiile în care activează zodia săgetător. De asemenea, acest nativ își va petrece timpul liber cu unul sau mai mulți prieteni pentru a discuta și a stabili detalii legate de un eveniment.

Zodia Vărsător

În această săptămână este accentuat sectorul material obținut prin intermediul unor demersuri oficiale. Se poate schimba atitudinea unei persoane în legătură cu un subiect important. Urania recomandă ca în această perioadă, vărsătorii să evite disputele desfășurate în public sau în fața unei audiențe.

Zodia Pești

Toate sfaturile pe care le primesc peștii, în această perioadă nu sunt de luat în seamă, fiindcă pot fi inactuale, pot fi formate superficial sau vor lipsi detalii. Este o săptămână care s-ar putea construi ca un reper importante pentru tot ce înseamnă relații parteneriale: partaje, căsnicie, divorț și așa mai departe.