Ce va face George Simion cu banii primiți ca dar la nuntă

1.178

George Simion a dezvăluit ce va face cu banii primiți ca dar de nuntă. Liderul AUR a anunțat că va avea în jur de 10.000 de invitați la marea petrecere.

Chiar dacă a menționat că darul este opțional la nunta lui, George Simion are un plan deja stabilit cu banii pe care îi va primi de a invitații care vor totuși să respecte tradiția românescă.

Deși nu a ajuns la 100.000 de invitați cum anunțase la început, președintele AUR a dezvăluit că tot vor fi în jur de 10.000 de persoane la nunta sa, care va fi asemănătoare unui festival.

Ce va face George Simion cu banii primiți ca dar la nuntă

La nunta politicianului, invitații vor intra ca la concert, cu brăţări de acces. Aceștia vor avea muzică bună, vor mânca bucatele pregătite în 100 de ceaune și vor putea face diferite activități, printre care și o plimbare cu balonul cu aer cald.

La final, cei care vor să-i lase un dar de nuntă liderului AUR și soției lui trebuie să știe că banii vor fi folosiți în scop caritabil. Potrivit declarațiilor mirelui, banii din darul de la nunta de sâmbătă vor fi donați unei asociaţii care va infiinţa un spital mobil.

Invitații vor participa la diferite activități

Azi, George Simion și partenera lui s-au cununat civil, în timp ce pregătirile pentru marea nuntă-festival sunt în toi. Nu mai puțin de 40 de bucătari vor pregăti mâncarea care va fi servită oaspeţilor.

“O să fie circa 10 mii de participanţi, îi aşteptăm pe toţi, ne-am pregătit cu mămăliguţă şi brânză, avem si mămăliguţă cu saramale”, a spus George Simion, la Antena 3.

Totodată, invitații primesc şi o hartă cu locurile amenajate special pentru activităţile care pot fi făcute în cadrul petrecerii

“Vom avea ateliere de păpuşi, vom avea animatori şi un tobogan foarte mare. Avem şi meşteşugari şi un spectacol cu daci si romani, spectacol ecvestru.

O să avem şi un balon cu aer cald pentru cei care nu vor sa margă până în Cappadocia să vada lumea de sus”, a spus viitorul mire.

George Simion, despre alerta cu bombă de la nunta sa. S-a dovediat a fi o alarmă falsă: ”Știu cine a trimis mesajul”

Momente de panică astăzi la nunta lui George Simion cu frumoasa sa soție, Ilinca. Un mesaj anunța faptul o alertă cu bombă chiar în timpul întregului eveniment, iar poliția și pirotehniști au ajuns la fața locului. Alarma a fost falsă, iar liderul AUR susține că știe de ce la cine a pornit totul.

George Simion spune de la cine a pornit alerta cu bombă

Polițiștii și pirotehniștii au venit la fața locului de urgență pentru a evita orice pericol, însă după mai multe verificări s-a dovedit că a fost vorba doar despre o alarmă falsă.

George Simion susține că știe și de la cine a pornit totul și mărturisește că persoana respectivă a încercat să-i strice nunta.

«Știu cine a trimis mailul cu bomba. A vrut să-mi strice nunta!», a spus George Simion pentru Click.ro.

Una dintre nașe a leșinat în timpul slujbei religioase

Din cauza căldurii puternice, una dintre nașele cuplului a leșinat în timpul slujbei religioase săvârșite chiar de către ÎPS Teodosie. Acesteia i-au fost acordate rapid primele îngrijiri medicale, după care femeia și-a revenit și s-a întors înapoi la slujbă, iar acum la petrecerea celor doi fini.

Totodată, au exista și alte momente pline de tensiune, asta după ce unul dintre bărbați susține că ar fi fost agresat de către oamenii de la pază de la evenimentul lui George Simion și soția sa, atunci când a cerut o porție de mâncare.