Cauza Morții Reginei Elisabeta a II-a. Ce s-a întâmplat de fapt

9.227

Regina Angliei a murit. Suverana a decedat la vârsta de 96 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme.

Regina Angliei a murit. Cel mai longeviv monarh al Regatului Unit a decedat din cauza problemelor de sănătate pe care le avea în ultima perioadă.

Regina Angliei, Elisabeta a II-a, a decedat din cauza problemelor de sănătate pe care le-a tot avut în ultima perioadă.

Majestatea Sa a avut nevoie de mai multe ori de ajutorul medicilor, dar și de supraveghere, pentru a trece cu bine peste perioadele dificile.

Starea de sănătate a suveranei se înrăutățise în ultimele zile. Regina suferea de la sfârşitul anului trecut de ceea ce Palatul Buckingham a numit “probleme episodice de mobilitate”.

Regina Elisabeta a II-a a murit la Castelul Balmoral. La căpătâiul ei a stat familia sa, iar Meghan și Harry au fost și ei prezenți. Cei doi au venit de urgență din Germania, unde se aflau pentru îndeplinirea anumitor sarcini.

Cu toate acestea, deși a avut parte de cele mai bune îngrijiri, vârsta și-a spus cuvântul și la fel au făcut-o și problemele de sănătate pe care le avea.

Acum, membrii familiei regale, care au rămas cu un mare gol în suflet, pregătesc înmormântarea sa, dar și procedurile regale ce trebuiesc îndeplinte.

În ultimele luni, starea de sănătate a Reginei Elisabeta a avut de suferit destul de mult și, nu de puține ori, temerile legate de aceasta au crescut. În toamna anului trecut,

Regina Elisabeta a fost nevoită să se interneze, deoarece medicii au vrut să îi facă mai multe „investigații preliminare”.

Ulterior, acesteia i s-a recomandat repaus total, motiv pentru care nu a putut depune niciun pic de efort.

Programul aglomerat se pare că ar fi sleit-o de puteri pe aceasta și nu și-a putut îndeplini obligațiile prin vizita din Irlanda de Nord, pe care ar fi trebuit să o efectueze în anul 2021.

Protocolul regal este clar în astfel de cazuri : Lansarea „Operaţiunii London Bridge” înseamnă automat că Regina a murit şi în aceeaşi zi Charles devine Rege.

Dar durerea britanicilor nu ţine de protocol. Mii de oameni s-au adunat pentru a se ruga şi pentru a-şi îşi iau rămas bun de la cea mai iubită regină.

Regina Elisabeta este singurul suveran care a ajuns la 70 de ani de domnie.

Britanicii o cunosc, practic, pe Elisabeta a II-a încă de când s-au născut. A fost o regină a istoriei, a trecutului şi a prezentului, cel mai longeviv monarh, cu cea mai lungă domnie din istoria Regatului Unit.

Elizabeth Alexandra Mary s-a născut în 21 aprilie 1926, fiind primul copil al viitorului rege George al VI-lea. Mama ei făcea parte dintr-o familie străveche nobiliară, care deţinea cele mai întinse domenii din Scoţia. Şi iată cum Regina azi a murit la Balmoral, în Scoţia.