Horoscop Echinocțiu de toamnă 2022, cu Mihai Voropchievici. Taurii se relaxează financiar, Fecioarelor sunt recompensate

4.260

În 2022, echinocțiul de toamnă este vineri, 23 septembrie. iar acest fenomen are o influență puternică asupra zodiilor până la finalul toamnei.

Numerologul Mihai Voropchievici explică ce efect are echinocțiul de toamnă 2022 asupra nativilor fiecărei zodii.

BERBEC

Berbecii primesc mai multa lumină în suflet și sunt pregătiți să ia lucrurile așa cum sunt. Pe de altă parte, nativii Berbec vor fi nevoiți să-și înfrunte propriile nerealizări.

TAUR

Taurii vor simți o relaxare financiară și se vor elibera de povara de acumulare. E momentul pentru ei să încerce să-și aducă liniște în viață, să se împace cu ei înșiși. S-ar putea să fac un pas înapoi în timp, să găsească un fost partener și să reia o mare dragoste.

GEMENI

Gemenii reușesc să iasă în evidență, dar mai estompat. Stau bine la capitolul meticulozitate, bibilesc orice le încape pe mână – și asta datorită echinocțiului. Putem spune că măsoară de 10 ori până taie o dată. În plus, le crește ingeniozitatea.

RAC

Pe Rac echinocțiul de toamnă 2022 îi ajută să înflorească, le gonește nemulțumirile si îi face să se mai gândească și la ei. Racii mai acceptă și că este o perioadă de schimbare de trei luni și fluxul vieții trebuie să fie la cote înalte. Simt nevoia de multă dragoste.

LEU

Leii nu sunt temperați nici de echinocțiul de toamnă. Intră sub semnul neprevăzutului și vor avea parte de multe răsturnări de situație. Pot avea parte de multe întâlniri.

FECIOARĂ

Fecioarele au parte de un fel de fertilizare a dorințelor. Vor fi recompensate cu vârf și îndesat pentru toate strădaniile lor.

BALANȚĂ

Pentru balanțe e o perioadă a entuziasmului. Ar putea primi o ofertă de colaborare și își fac mai multe planuri.

SCORPION

Scorpionii au tendința să treacă foarte repede peste tot ce li se întâmplă. Din păcate, nu analizează foarte profund și sunt un pic lenți în reacții. Totuși, ar trebui să facă un pas în spate și să se uite atent la ce vor să facă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorilor echinocțiul le aduce tot felul de aventuri. În plus, se prevăd și proiecte bănoase pentru ei. Chiar și așa echinocțiul le poate tulbura puțin liniștea interioara.

CAPRICORN

Capricornilor echinocțiul de toamnă 2022, care are loc pe 23 septembrie în acest an, le aduce o lecție cu totul specială: aceea de a învăța să nu renunțe.

VĂRSĂTOR

Pe Vărsători, echinocțiul 2022 îi pregătește pentru meditații, relaxare. Au parte de o reechilibrare interioară și de analiză.

PEȘTI

Peștii se vor bucura de sănătatea celor din jur,. Lor echinocțiul de toamnă 2022 le aduce sentimente profunde de iubire si recunoștință. Le va fi mai ușor să își vindece rănile trecutului.”,