Cum a fost surprinsă Andreea Esca, atunci când credea că nu o vede nimeni. Reacția vedetei când a văzut că e filmată

1.975

Andreea Esca a fost surprinsă într-o ipostază inedită, atunci când credea că nu o vede nimeni. Știrista a fost filmată de o colegă de breaslă, în timp ce se afla în pauza publicitară.

Este vorba despre Andreea Marinescu, o altă prezentatoare cunoscută de la același post de televiziune, PRO TV. Iată care a fost reacția vedetei atunci când a constatat că a fost filmată!

Andreea Esca a fost surprinsă de una dintre colegele ei, atunci când credea că nu o vede nimeni. Mama Alexiei Eram a fost filmată într-o ipostază inedită de Andreea Marinescu.

Imaginile cu cea dintâi au fost captate în timp ce credea că are parte de puțină „intimitate’, în pauza publicitară. Ulterior, ea a constatat că a fost văzută și a avut o reacție fabuloasă.

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vreme de mai bine de un deceniu, vedeta le-a adus românilor cele mai importante noutăți prin intermediul televizorului.

Din fața micilor ecrane, aceasta e urmărită și acum de milioane de telespectatori, din țară sau din străinătate, fiind apreciată pentru profesionalismul de care a dat dovadă întotdeauna.

Reacția vedetei când a văzut că e filmată
Potrivit filmulețului postat de cele două în mediul online, Andreea Esca a început să râdă copios când a văzut că este filmată.

De asemenea, știrista a postat și un mesaj amuzant în mediul online, explicând care e motivul pentru care s-a „întins’ puțin pe canapea.

„Când se prind colegele că te-au lăsat șalele… și te „întinzi’ un pic așteptând în fața camerei de montaj :)’, a scris Andreea Esca la InstaStory.

Ce spune Andreea Esca despre relația fiicei ei, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Andreea Esca și fiica ei, Alexia Eram, au o relație minunată și se înțeleg ca două bune prietene, deși, uneori, se mai ceartă.

Deși își dorește să știe detalii din relația tinerei cu Mario Fresh, prezentatoarea e de părere că e mai bine să nu-și dea cu părerea. Astfel, ea preferă să fie cât se poate de rezervată.

„Suntem prietene, ne certăm, ne împăcăm. Ne certăm de la prostii, mai avem și certuri.

Normal că vrei să știi ce se întâmplă în relație, important e să nu îți dai cu părerea. Spui așa, ce crezi și după Dumnezeu cu mila!’, a declarat Andreea Esca, acum ceva timp,