Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles al III-lea înainte să se întoarcă în California. „Este o mișcare foarte curajoasă”

5.536

Meghan Markle a înaintat o cerere către Regele Charles al III-lea, la scurt timp după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, susține un expert regal. Iată despre ce este vorba în contexul în care Meghan Markle urmează să se întoarcă în California împreună cu soțul ei, Prințul Harry.

Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles al III-lea înainte să se întoarcă în California. „Este o mișcare foarte curajoasă”

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a avut loc ieri în Londra. Astăzi, la doar o zi după, a apărut în presa britanică o informație potrivit căreia Meghan Markle a făcut o cerere „foarte curajoasă”, către Regele Charles al III-lea, chiar înainte de întoarcerea ei în California cu Prințul Harry, susține un expert regal.

Concret, Meghan Markle a cerut o întâlnire tête-à-tête cu Regele.

Potrivit unei surse de-ale lui Neil Sean, jurnalist britanic, acesta a declarat că Meghan Markle i-a scris o scrisoare oficială Regelui prin care îi cere să aibă o discuție față în față, între patru ochi.

„Este o mișcare foarte curajoasă din partea lui Meghan Meghan”, a spus acesta.

Toată lumea se întreabă acum de ce ducesa de Sussex ar fi solicitat această conversație privată cu Regele, la scurt timp înainte de reîntoarcerea ei în California împreună cu soțul ei. Evident, există câteva speculații.

Se pare că Markle și-ar dori această întrevedere cu noul suveran al Marii Britanii pentru a aplana neînțelegerile dintre ei, dintre familiile lor, a afirmat jurnalistul Neil Sean.

„Ea ar dori acum, înainte de a se întoarce în California, să aibă o audiență față în față cu regele Charles al III-lea”, a declarat Sean într-un videoclip postat pe YouTube, care a înregistrat aproape sute de mii de vizualizări.

„Așa este: Meghan, față în față cu Regele Charles al III-lea. Ați auzit bine. Este o mișcare foarte curajoasă din partea lui Meghan însăși”, a mai declarat jurnalistul.

Neil Sean susține că Meghan Markle vrea să „limpezească apele”, în contextul în care se vehiculează că ea și soțul ei vor zbura înapoi în SUA cât mai curând posibil pentru a-și vedea copiii, Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de un an.

Cei mici nu au fost deloc prezenți la nicio ceremonie de când Regina Elisabeta a II-a s-a stins. Se crede că soții Sussex se află astăzi la Windsor, după funeraliile de stat și înmormântarea Reginei de ieri.

Meghan Markle, față în față cu Regele Charles

Neil Sean, un corespondent de divertisment care a apărut la NBC News, MSNBC și Access Hollywood, a declarat că a auzit de la o „sursă foarte bună” că actrița a trimis o scrisoare în acest sens și Regele ar fi acceptat cererea. Soția Prințului și-ar dori să clarifice odată lucrurile și să scape de tensiunile în care au trăit în ultimii ani.

Se pare ca noul monarh ia in considerare rescrierea legii pentru a impiedica membrii regali care nu lucreaza sa fie consilieri de stat.

Regele Charles ia in considerare rescrierea unei legi veche de 85 de ani, care ar insemna ca Printul Andrew si Printul Harry si-ar putea pierde „statutul de substitut” ca si consilieri de stat, potrivit rapoartelor.

Regele se gandeste sa rescrie legea pentru a impiedica membrii regali care nu lucreaza sa fie consilieri de stat, potrivit Telegraph.

Miscarea ar face ca Andrew, Harry si Beatrice sa devina neeligibili pentru acest rol.

Schimbarea in linia succesorala de la moartea Reginei Elisabeta a II -a inseamna ca noua Regina Consort, Camilla, Printul William, Printul Harry, Printul Andrew si nou-adaugata Printesa Beatrice sunt actualii consilieri de stat.

Andrew, Ducele de York, nu mai este un regal care lucreaza, s-a retras din indatoririle publice in noiembrie 2019, dupa reactiile aduse prieteniei sale cu pedofilul condamnat Jeffrey Epstein.

Si de la moartea mamei sale saptamana trecuta, a existat un nou control al statutului sau de consilier de stat.